Gelsin bakalım bence 2666 gelcek geri göndericem büyük ihtimalle,zaten patriot un ramini almıştım bugün geldi ama çipi aşırı kalitesiz diye iade başlattım onuda yarın göndericem. Elimde vengeance rgb pro var ama oc yaparak anca cl14 3200 olarak kullanıyorum ama yükselmiyor 3200 den başka
Arkadaşlar amazondan başlıkta 4000 mhz yazıyor ama açıklamada 2666 yazıyor iki adet aldım ama emin değilim sizce nedir durum?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0123ZAQJE/ref=cm_sw_r_cp_api_i_6ZRAMYB7VMEHEA6SXP5W?_encoding=UTF8&psc=1
Anakartımda ram voltaj ayarı yapmaya çalışıyorum fakat +50 şeklinde yükseliyor mesala 1.37 yapmak istiyorum 1.35 den direk 1.40 a çıkıyor biosu gezdim o kadar ama voltajla alakalı bir bölüm bulamadım.
Asus Dual 1660 ekran kartım var 70 dereceye geldiği zaman hızını düşürüyor 70 derece altında sorun yok 70 e geldiği zaman oyunda kasmaya başlıyor gözle görülür bi şekilde bunun ayarı var mıdır acaba ?
hmm deneyeyim bakalım ama sonuç aynı olacaktır kesin
1588254285
son derece dikkatliyimdir pil sökme konusunda ram konusunda öyle değilim ramler nedense daş gibi zor oturup çıkıyor :D
zarar verecek voltaja getirmedim hiç ama iyi dayandı ayarını bilen biri önerse 2dk lık işte
1588254016
xmp ayarı yok işte onu anlamadım bios içinde dolaştım hertarafı yok 😬