orhan4422 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Pc Toplama Yardım Bekliyorum

İlgilendiğiniz teşekkür ederim yukarıda arkadaşın önerdiği modeli almayı düşünüyorum.
  2. O

Tamam hocam dediklerinizi sipariş veriyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim iyi günler sağlıcakla kalın
  3. O

Hocam açıkçası ısınma problemi yaşamak istemiyorum o yüzden sıvı soğutma bu konuda daha iyi olmaz mı tabi siz daha iyi bilirsiniz
  4. O

Tamam hocam sizin önerdiğiniz parçarlarla değiştiriyorum.Fakat birkaç kişi kesinlikle sıvı soğutma al demişti sizin önerdiğiniz soğutucu yeterli olur mu bilgisayar uzun süre açık kalıcak.
  5. O

evet çoklu işlem olucak. peki benim yazdıklarıma ek şunu değiştir vs öneriniz var mı?
  6. O

Öncelikle ilgilenip yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim Hocam metin2 oyununu oynuyorum bu oyun işlemci bi bazlı oyun olduğu için o yüzden r7 5700x'i tercih ettim.Şöyle anlatayım şuan kullandığım işlemci i3 9100f bu işlemciyle en fazla 6 hesap açabiliyorum yeni sistemde minimum 15 hesap...
  7. O

Merhaba arkadaşlar oyun oynamak için bilgisayar toplamak istiyorum fakat bu konuda pek bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum.Elimde birkaç parça var mevcut olanları ve araştırmam sonucu ihtiyacım olan parçaları size yazıp uyumlu olup olmadığını herhangi bir sorun olup olmayacağını öğrenmek...
Geri