Öncelikle Hayırlı olsun hocam bu değerler tabii ki normal değil windows ve driverıda gelirsek böyle hazır veya toplama aldığınız sistemlere kendiniz elle kurarsanız kafanız ağrımamış olur bakalım vatanın teknik ekibi ne diyecek
Bildiğim kadarıyla güncelleme ile kaldırdılar puan hediye etmeyi önceden istemsatışta fln 80 liraya 10 k puan fln alabiliyordun hesabına hediye olarak atıyorlardı
sıfırı 55 k diyip piyasanın baya üstünde koyarsanız boşuna beklersiniz hocam 2. el piyasasına bakıp ona göre fiyat belirleyip ilana verin yani sonuçta aralarında satanda vardır satamayanda
Arkadaşlar aynı modeli aynı işlemci ve ekran kartıyla amazondada satıştaydı bi göz gezdirmiştim model kısmında LOQ 15IRX10 yazıyordu ve anakart sorunu yaşayan birini görmüştüm yorumlarda almadan araştırsanız daha garantiye almış olursunuz
selamlar hocam aynısı banada oldu aj159 pronun driverına girip hz yi değiştirmiştim klavyem ve mouseum kafayı yemişti geri eski hz değerine getirdikten sonra düzelmişti ben böyle çözmüştüm belki işinize yarar
Link yok galiba anasayfaya düşüyor onu yazmamış banada dün düştü kopyaladıktan sonra gitti bende anlamadım kullanamadımda zaten başlığı görüncede daldım buraya
Banada gelmişti aynısı oldu ilk 15000 kişi için fln yazıyordu kampanya detaylarında bende kopyala yaptım uygulamayı açtı sonra geri geldim kampanya sekmesinden kayboldu bende anlamadım çözemedim aman boşveeer deyip geçtim wallaha
1708629128
Ama bana dün sabah 12 civarı gelmişti