orhann46 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Epic Games Oyun Önerisi

evet bende bulamadım 3 saattir valla bişeyler önerin alayım ne önerirseniz. 1780362265 bide şunları alayım yeter bulamadım aklıım geldikçe laırım artık
  2. O

Epic Games Oyun Önerisi

Oynadım bitirdim neredeyse 1.yide 2.yide var hesapta yani
  3. O

Epic Games Oyun Önerisi

Sağol.
  4. O

Epic Games Oyun Önerisi

Maalesef bilgisayarı olan arkadaşım yok.
  5. O

Epic Games Oyun Önerisi

Yok gta oynadıgım için watchdogs oynamam diyodum. başka çeşit olarak simulator olabilir araba tamir tarzı olabilir hikayeli pek sevmiyorum sadece. 1780361160 Simulatör veya hayatt kalm oyunu tarzı mesela stranded deep veya 7days gibi.
  6. O

Epic Games Oyun Önerisi

Aynen eskiden oynamıştım ama tekrar alıyorum.
  7. O

Epic Games Oyun Önerisi

Genelde Gta oynadığım için :D önereceğin oyun varmı?
  8. O

Epic Games Oyun Önerisi

belki hiç oynamam ama doğru yalnız kalmasın :D
  9. O

Epic Games Oyun Önerisi

Benlik değil ya o tarz 1780357800 şimdi aklıma geldi car mechanic vardı steamde çok iyi dedin önerebileceğin bi oyun varmı? 1780357911 son Liste bu şekilde.
  10. O

Epic Games Oyun Önerisi

Outlastı ucuz diye ekledim aslında yoksa benlik değil :D
  11. O

Epic Games Oyun Önerisi

Sorum başlıktaki gibidir alacağım oyunlar şu anlık şunlar.
  12. O

Redmi telefonda uygulama kilidi kırılabilir mi? z

Sorum başlıkla aynıdır. Telefonumun şifresini biliyorum ancak uygulama kilidini unuttum. İçinde bana ait önemli bilgiler var ve bazı Google, instagram tarzı uygulamalara girerken uygulama kilidi yüzünden sorun yaşıyorum. (Bilgisayarım var ve uygulama kilidi direk klavyeli harf falan içeriyor...
  13. O

Rampage Rm-k90 Vector 400 TL ye alınır mı??

Ben böyle kulaklıkları çok sevmiyorum, 400 TL ye ise 0 Rampage zaten 1700 gibi bi param var ama yazda vatandan yeni bilgisayar alıcam onun için biriktiryorum bende idare etsin gelince herşeyi yenilerim diye yaza kadar idare etsin yeter alınır mı alınmaz mı yani
  14. O

Rampage Rm-k90 Vector 400 TL ye alınır mı??

Sorum üstteki gibidir, Alınır mı? bi kaç yıl kullanıcam sonra zaten yeni alıcam
Geri