Orion_01 isimli üyenin son içerikleri

1. Orion_01

YouTube ekranı tam ekran olmuyor Kafayı yicem Lütfen yardım

O bir kere bende de oldu dedim noldu acaba yanlışlıklamı bastım ama elim mouse ta değildi sıkıntılar var ama hadi hayılısı.
  2. Orion_01

Bende de aynı durum var. 1770987792 hayır bütün eklentileri sildim çözülürmü diye ama nafile olmadı diğer başka yöntemler de denedim ama olmadı.
  3. Orion_01

Hmm tammadır demek ki genel bir sorun var.
  4. Orion_01

Evet umarım çabuk düzeltirler iki saattir kafayı yedim düzeltmeye çalışıyorum sorunun sadece bende olmadığını anlamam iyi oldu yardımınız için teşekkürler :)
  5. Orion_01

Maalesef bende hala aynı... 1770987338 Ya gerçekten şu son zamanlarda youtube da çok sıkıntılar yaşamaya başladım demekki genel bir premium kullanıcılarında bir soru oluştu. 1770987392 Demekki genel bir premium kullanıcılarında sorun oldu bunu geri bildirimde bulunursanız memnun olurum belki...
  6. Orion_01

Maalesef 1080p monitörüm.
  7. Orion_01

peki dostum Premium kullanıyormusun benim sadece premium kullandığım hesabımda böyle bir sorun yaşıyorum. 1770986890 Denememiştim bir deneyeyim bakalım farklı tarayıcıdan.
  8. Orion_01

Merhaba arkadaşlar, üç tane hesabım var ve sadece birinde bu sorunu yaşıyorum. Videoyu tam ekrana aldığımda meraklısı için istatistikler kısmını açtığımda ekte paylaşmış olduğum şekilde bir sorun yaşıyorum. Diğer iki hesabımda böyle bir sorun yok. Sadece tek bir hesabımda böyle bir sorun var. Bu...
  9. Orion_01

Yardım Max 30.000 tl 6 ay Taksitli Masa üstü pc önerisi

Merhabalar 30.000tl ye 6 ay taksit seçenekli (taksitli bir şekilde 30.000tl ) gaming pc önerisinde bulunabilir misiniz, teşekkürler.
  10. Orion_01

Fps oyunu için kulak içi kablosuz

Bulabildin mi dostum banada lazımda?
  11. Orion_01

Yardım Kulak içi gaming kablolu kulaklık önerisi

Bulabildin mi kanka bende arıyorum da ?
  12. Orion_01

Pc oyunlar için kulak içi kulaklık önerisi

Dostum bulabildin mi? banada aynı kriterlerle bir kulaklık lazım.
  13. Orion_01

Masaüstü için kablolu kulak içi kulaklık önerisi

Selam dostlar, 1500 tl altı rekabetçi oyunlar için “Kablolu Kulak İçi Kulaklık” önerisi istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
  14. Orion_01

Kulak içi kulaklık önerisi "Oyun" için

Selamlar dostlar, 1500 tl altı masaüstü bilgisayarımda oyun için kablolu kulak içi kulaklık önerisi istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  15. Orion_01

Kulak içi kulaklık önerisi "Oyun" için

Selamlar dostlar, 1500 tl altı masaüstü bilgisayarımda oyun için kablolu kulak içi kulaklık önerisi istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Geri