Yeni bilgisayar aldım. Rust oynuyordum rust kapandı steam kapandı keniliğinden. sonra tekrar açtım gece oyun indirsin diye açık bırkatım bilgisayarı. 8 saat sonra kapancak şekilde ayarladım. açtığımda steam silinmişti
neden?
Bu msi ile slayer arasındaki ram dışındaki farkları söyleyebilirömisiniz + - olarak lütfen? İlk defa laptop alacağım üniversiteye geçiyorum hiç bilgim yok
İyi ama şimdi kral misinin genel sunduğu özellikler daha az gibi geldi bilmiyorum slayer içinde zaten markanın bilinmemesi gibi bir sıkıntı var. Omeni neden tavsiye etmediniz tam olarak
Abi daha ne kadar bekleyeceğimki ben 4 5 aydır bekliyorum zaten yetti beklemek valla bide super laptoplarda yok diye biliyorum.
1752826479
Birde eğer artık ailemi ikna edebilirsen şunu almayı planlıyorum hafi 5070ti olsun diye...
Selamlar ben game garaj slayer rtx 5070lisini almayı düşünüyorum fakat şimdi şöyle bir döngü var. Bazı arkadaşlar o kadar tautrcıki artık kendilerini ya en iyisi ya en kötüsü durumuna sokmuş. 5070 alayım diyorum 5070 için 10k fark verilmez 5060 al deniyor. 5060 diyorum 4070 daha mantıklı...