Orkhon isimli üyenin son içerikleri

1. O

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

İki üründe kargoya verildi, onay bekliyora çekmişlerdi tekrar onaylandı ardından az önce kargoya verildi ikinci üründe. İki tane alanlara bilgi olsun. Ben arayıp peşine düşmedim kendileri ikincisini de gönderdi.
  2. O

Müşteri hizmetleri ile görüştüm iptal edilen ürünü de göndereceklerini ayrıca gün içerisinde Gskill de gönderilecek dediler. Sanırım ikisini birden verdiler. Fatura adresim yanlıştı onu da düzenlediler sağ olsunlar, şirket adına almıştım çok iyi oldu.
  3. O

İlginç bir şey var, benim 2 siparişim vardı Gskill ve Goodram. Goodram dün iptal edilmiş Gskill onaylanmıştı. Bugün Goodram tekrardan görünüyor siparişlerde kargo bekleniyor yazıyor Gskill'de de onaylandı yazıyor. Arayıp soracağım
  4. O

https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-trident-z5-siyah-ddr5-7600mhz-cl34-1-40v-rgb-pc-ram.html Bu onaylandı kargolandı, alacak varsa ulaşabilir kullanmayacağım.
  5. O

Sipariş saatim 11.32 henüz onaylanmadı, teke düşürüyorlar dediniz acaba hangisini gönderecekler (11k ya 64 alamadığıma üzülüyorum)
  6. O

Çözüldü✓ Arctic Liquid Freezer III 240mm mi yoksa 280mm mi

Bende aynı kasa ve MSI B650M-a Pro anakart ile 280mm sığar mı endişesine sahibimde. Kasanıza montajını gerçekleştirdiniz mi, sığdırabildiniz mi?
Geri