orkunx isimli üyenin son içerikleri

1. O

Pc hocasi hazir sistem

Aldım arkadaşlar, umarım bi sıkınti problem yaşamam. Soğutucu içinde biraz araştırıp bi model alırım sessiz olmasına özen gösteririm, uzun süre kullanmayı planladığım için orta halli bir şey alirim cok ucuza kaçmam
  2. O

Pc hocasi hazir sistem

bu son attiğini alirim muhtemelen kredi kartinsa bi sıkıntı çıkmazsa pc yi siparis veriyorum simdi uzun suren pcsizliğimi bitiriyorum umarim memnum kalirim yardimlariniz için teşekkürler
  3. O

Pc hocasi hazir sistem

tamam bi bakarim testlerine sesi felan nasil diye ona göre alirim 1 - 1.5 civarina kadar cikabilirim sogutucu icin
  4. O

Pc hocasi hazir sistem

hangi hava soğutmayi almam gerekiyor onu ayri olarak alırım bu thermalright vardi sanirim sürekli onun adini goruyorum 2 fanli, iyi midir onu mu aliyim
  5. O

Pc hocasi hazir sistem

ankart değişince 2 adet m2, 4 ram slotu oluyo mantikli geldi, ssdlerde çok bi fiyat farkı yok, kasada da psu dan dolayi degistirmek istedim daha bilinsik bi marka diye
  6. O

Pc hocasi hazir sistem

Bu şekilde alınir mi özelleştirmeler iyi mi ssd ve ramde değişiklik yapmali mıyım ya da işlemciyi 5600x yapilir mi birde kasım ayı imdirimleri beklenir mi
  7. O

🔥İndirim PCKOLİK 4060'lı Sistem 18.999

Böyle nasıl ?
  8. O

7500F, Rx7700 SİSTEM

Böylr bir sistem toplansa sizce nasıl olur uzun süreler iş görür ve parçalar hakkında yorumunuz nedir, teşekkürler? (Toplamda 35 bin civarında tutuyor sanırım pek fiyat-performans değil) Anakart...
Geri