ortmen isimli üyenin son içerikleri

1. O

HyperX Cloud III S Wireless alınır mı ?

malzeme kalitesi ve ses olarak cloud 3 derim. mikrofon dersen hs80. sadece mikrofon için kulaklık almam ama
  2. O

HyperX Cloud III S Wireless alınır mı ?

bir önceki kulaklığım hs80 dı çok çabuk dağıldı. kafa bandında çatlaklar oluştu giderek büyüdü. Şarj konusunda da berbattı. O gidince cloud 3 wireless a geçtim şarjı beni çok şaşırttı. en son ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum. benim tavsiyem cloud 3 olurdu
  3. O

550-600 bin Civarı Otomatik Hatcback Araba Tavsiyesi

Merhaba bütçem 550-600 civarı. İlk arabam olacak pek anlamıyorum araçlardan. Bu bütçeye hangi araç modellerine bakabilirim?
  4. O

Öneri 20.000 TL'ye Xbox ve Pc Uyumlu Direksiyon Seti Önerisi

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve yorumun için. Bunları göz önünde bulundurarak bir tercih yapacağım
  5. O

evde xbox var diye xbox uyumlu olmasını istedim ama xbox ı ne kadar kullanırım bilmiyorum. Pc uyumlu önerin nedir
  6. O

taksitle alacağım için ikinci el alamam. sıfır g923 nasıldır ?
  7. O

yurt dışından getirme imkanım yok maalesef. ets, forza, asetto corsa gibi oyunlar oynayacağım
  8. O

Bugünlerde çok heves ediyorum. Pek bilgim yok direksiyon setlerine dair. Daha önce kullanmış bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
  9. O

40000 TL 7800 xt bilgisayar tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/352917/gaming-dual7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistemi özelleştirip rami 32 yapsam, ssdyi kingston 1tb kc3000 yapsam fiyat 40.467 tl oluyor sence nasıl
  10. O

gamin gen de taksitli alacağım oradan önerebilir misin? ram 32 ssd 1 tb olacak. soğutucu olarak da öneri alabilirim
  11. O

Çözüldü✓ 30,000-35,000k+ Bütçe PC önerisi.

Ben de 35 k ya pc bakıyorum, takip
  12. O

40 k bütçem var gaming gen de 6 ay vade farksız sistem bakıyorum. 7800 xt li düşünüyorum. Ssd yi 1 tb ve ramleri 32 düşünüyorum. Öneriniz var mı
  13. O

Öneri 25-30 K Arası Autocad vs. işleri için laptop önerir misiniz

Bu bütçeye en iyi sıkıntı çıkartmayacak bir laptop önerir misiniz 6 ay önce Acer Nitro 5 AN515-58-50FK da almıştık yine aynısını da alabilirim seçenek olarak
  14. O

Xbox 9. Nesil kol ile pilleri sarj edebiliyor muyuz ?

9. Nesil kollarım için şarjlı pil aldım ben yüksek kapasiteli olanlardan. Şarjı bitenle şarj olanı değiştiriyorum devam ediyorum.
  15. O

Xbox 9. Nesil kol ile pilleri sarj edebiliyor muyuz ?

Etmiyor aynen
Geri