osamanos isimli üyenin son içerikleri

1. O

UcuzTedarik, Fer-yak Bilgisayar, Azaraks güvenilir mi?

Kesinlikle güvenilir değil. Akakce uzerinden fer-yak bilgisayar firmasindan klavye maus set sipariş verdim. Farklı marka model gönderdiler. Iade ettim ucret iadesi yapmadılar. Akakce hicbir sorumluluk kabul etmiyor.
  2. O

Çift Kanal Ram Takınca Görüntü Gelmiyor

aynı anakarttan bende de var. iki tane 8gb aynı marka model taktım çalışıyor.
  3. O

Öneri Kablolama İçin Öneri 🙃

Artık yeni kasalarda kablolama daha kolay. Amac dışardan bakınca kablo kalabalığı görmemek. Bunun için kasanın anakartın arkasinda kalan kısımdan kabloları anakarta baglanacak yere yakın kablo noktalarından geçirip takınca kablolar arkada kalıyor. Arkada kalan kablolari duzenlemek için de bir...
  4. O

5880 TL Monitörlü toplama sistem nasıl olmuş?

Sitesinden son bios güncellesini indirip kurman lazım yoksa 5600 işlemci çalışmaz. Aldığın yere söylersen güncelleme yapabilirler. Aynı anakarttan bende de var ryzen 3 2200g kullanmadığım için güncelleme yapmadım.
  5. O

24GN650 - B VS 24G2U Hangisi ?

o zaman yorumlara bakarım. ürünün altındaki yorumlara, youtuba ve şikayetvar.coma bakarım
  6. O

24GN650 - B VS 24G2U Hangisi ?

ben ips olanı tercih ederim.
  7. O

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming VG24VQ Ghosting Problemi

içine sinmiyorsa ve iade süren dolmadıysa hemen iade et. monitör olayı biraz şans işi. kimi memnun kalıyor kimi kalmıyor. bazılarında ölü piksel çıkıyor bazıları ghosting var diyor bazılarına bakıyorum çok memnunlar. ama senin içine sinmesi önemli olan. sonuçta monitör sürekli değişen bir parça...
  8. O

LG 24GN650-B monıtör alınır mı?

bu monitör olayı çok can sıkıcı. kaç aydır araştırıyorum hangi monitöre baksam ölü piksel çıkmış oluyor. tabi çıkmamış hiç sorun yaşamayan da var ama 1 kişi bile sorun yaşamış olsa o monitörü eliyorum. ölü piksel veya memnuniyet konusunda en iyi site amazon.com.tr beğenmezsen veya ölü piksel...
  9. O

Öneri Yeni AMD Ryzen 5 5600'ün çıkış tarihi sizce ne zaman ?

Şu an iyi bir ekran kartı ve r5 3600 ile oynayamadigin oyun olmaz. Her zaman en yenisini almayı hedeflemeyin. Aradaki farkı ekran kartı için kullanın
  10. O

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600x-alti-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,874451068.html?ref=514&gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYyw8nsd9241rEaqxKebqSK_iHKaxCQ032nS_ITSzkb8KL84aek4OoOYaAjMcEALw_wcB 1612191797 Xli olsun ne farkeder
  11. O

Cıktı ya kardeş satılıyor nette
  12. O

50-120 TL Arası Mousepad Önerisi

Inca mausped var 90x40 100 lira ben denemedim ama yorumlar iyi
  13. O

144 hz monitör tavsiyesi

Teşekkürler
  14. O

144 hz monitör tavsiyesi

Ips takıntim var desem
  15. O

144 hz monitör tavsiyesi

hocam kavisli tercih etmiyorum. video çok izlediğim için ips tercihimdir.
Geri