Kesinlikle güvenilir değil. Akakce uzerinden fer-yak bilgisayar firmasindan klavye maus set sipariş verdim. Farklı marka model gönderdiler. Iade ettim ucret iadesi yapmadılar. Akakce hicbir sorumluluk kabul etmiyor.
Artık yeni kasalarda kablolama daha kolay. Amac dışardan bakınca kablo kalabalığı görmemek. Bunun için kasanın anakartın arkasinda kalan kısımdan kabloları anakarta baglanacak yere yakın kablo noktalarından geçirip takınca kablolar arkada kalıyor. Arkada kalan kablolari duzenlemek için de bir...
Sitesinden son bios güncellesini indirip kurman lazım yoksa 5600 işlemci çalışmaz. Aldığın yere söylersen güncelleme yapabilirler. Aynı anakarttan bende de var ryzen 3 2200g kullanmadığım için güncelleme yapmadım.
içine sinmiyorsa ve iade süren dolmadıysa hemen iade et. monitör olayı biraz şans işi. kimi memnun kalıyor kimi kalmıyor. bazılarında ölü piksel çıkıyor bazıları ghosting var diyor bazılarına bakıyorum çok memnunlar. ama senin içine sinmesi önemli olan. sonuçta monitör sürekli değişen bir parça...
bu monitör olayı çok can sıkıcı. kaç aydır araştırıyorum hangi monitöre baksam ölü piksel çıkmış oluyor. tabi çıkmamış hiç sorun yaşamayan da var ama 1 kişi bile sorun yaşamış olsa o monitörü eliyorum. ölü piksel veya memnuniyet konusunda en iyi site amazon.com.tr beğenmezsen veya ölü piksel...
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600x-alti-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,874451068.html?ref=514&gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYyw8nsd9241rEaqxKebqSK_iHKaxCQ032nS_ITSzkb8KL84aek4OoOYaAjMcEALw_wcB
1612191797
Xli olsun ne farkeder