Arkadaşlar merhaba yeni pc aldım birtane de yeni monitör almak istiyorum genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden hz muhabbeti benim için önmeli
şu monitörü almak istiyorum: ASUS TUF Gaming VG27AQM1A 27 inç 260 Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
linki...
Beyler ben bütün günüm metrolarda yada havalimanında vs geçiyor ve hep boş geçiyor oyun oynamayı çok seviyorum laptopum var ama yanımda taşıyamıyoeum belli sebeplerden dolayı el konsolu almayı düşünüyorum ama şöyle bir sıkıntı var bazen internet çekmiyor yani konsolu aldığımda oyunları vs...
Playstation 5 alıcam Ps5 digital versiyonunda ps5in kendi sisteminde oyun indirebiliyoruz ama ps5 optik sürücü olan versiyonunda yine digital versiyon gibi intertten indirebiliyormuyuz yoksa illaha cd mi olması lazım
cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
Merhabalar yeni bir monitör aldım 200hz monitör ama hdmi kablosu kullanırsm 144hz displayport kablosu kullanırsam 200 hz veriyor sıkıntı şu laptopumda displayport girişi yok hdmi girişi var displayport girişini hdmi dönüştüren bir aparat varmıdır acaba ama 200 hz desteklemesi lazım lütfen yardım...
Çok teşekkür ederim sağolun
1679650931
Peki ne tür bir sistem toplayacağım
içinde 6800XT ve 32 gb ram olması çok daha iyi olur ne tür bi öneride bulunabilirsiniz
Merhabalar kendim bir masaüstü pc toplamak istiyorum ama hangi anakartı ve PSU kullanacağımı bilmiyorum sadece şu parçalara karar verdim
-AMD Radeon 6800XT
-i7 13700k
Sistemde 32 gb ram düşünüyorum ve m2 ssd alacağım sizce amd nin bu erkan kartı iyi midir? bu fiyat segmentine göre ve i7 işlemci...