Selam arkadaşlar MSI Gaming laptopumda pump out sorunu karşılaştım ile uzun araştırmalar pullsar pulwark bold almaya karar verdim ama çok alan ve inceleyen olmadığı için kararsızım
Lütfen deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim https://ty.gl/u88de035erokj
merhaba arkadaşlar ben 3 hafta önce bilgisayarı ısındığı için teknik servise yolladım sağ olsunlar güzelce temizleyip göndermişler ilk bilgisayar geldiğinde oyunlarda sıcaklığım gayet iyidi 80 dereceyi geçmiyordu ama 2 hafta sonra sıcaklıklar 90-85 derecelere dayandı bence termal macun pump...
İnan vaktim olmadı bide Urfa'da yaşıyorum biraz göndermekte çekiniyorum ama bu sıcaklıklara dayanamam ben
1747249697
Hocam ücret vs. Talep ediyorlar mı?
Ek olarak ekliyim dedim az önce dying light girdim islemci 90 95 dereceden den aşağı inmedi throttlestop ile 30 watt a sabitledim öyle 80 84 derece oldu bence hiç normal değil sıcaklıklar
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 2023 Kasım'da aldım ve garantisi 6 ay sonra bitecek. Urfa'da yaşıyorum. Bilgisayar gereksiz ısınıyor ve yazdığım konulara bakarsanız cidden bu konuda muzdaribim ve sonunda bilgisayarı servise göndermeyi kararlastirdim çünkü bu kadar ısınması mantıklı gelmiyor...