Osm_01 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Pullsar pulwark bold alınır mı?

Selam arkadaşlar MSI Gaming laptopumda pump out sorunu karşılaştım ile uzun araştırmalar pullsar pulwark bold almaya karar verdim ama çok alan ve inceleyen olmadığı için kararsızım Lütfen deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim https://ty.gl/u88de035erokj
  2. O

Laptop için pump out yapmayan termal macun önerisi

Arkadaşlar cidden haklı saçma bir ped için riske giremem onun için thermal grizzly kryonaut Alacam bizim bı bilgisayarcı var ona yaptircam sağ olun
  3. O

Hocam peki cooler master mastergel V2 iş görürmü? 1748986996 Selam hocam sıcaklıklar yükselmeye devam ediyormu?
  4. O

hocam 3 bilgisayarcı aradım 3 de bilmıyo benımde malzemem yok bilgisayarı sökecek 1748945254 thermalright heilos pad tercih edebilirmiyim peki
  5. O

merhaba arkadaşlar ben 3 hafta önce bilgisayarı ısındığı için teknik servise yolladım sağ olsunlar güzelce temizleyip göndermişler ilk bilgisayar geldiğinde oyunlarda sıcaklığım gayet iyidi 80 dereceyi geçmiyordu ama 2 hafta sonra sıcaklıklar 90-85 derecelere dayandı bence termal macun pump...
  6. O

HP Victus 16 i5 14500HX işlemci için pump-out olmayan macun önerisi

merhaba hocam bende aynı sorunu yaşıyorum sen çözümü neyde buldun yardımcı olurmsun
  7. O

MSI vector gp68hx teknik servise göndermeli miyim?

Merhaba arkadaşlar bugün yurtiçi kargoya bilgisayarı verdim inşallah sağ salim gelir
  8. O

Ya ben urfadan kargo ile giderken sıkıntı çıkar diye çekiniyorum ama bu sever gondercem cidden sinirlerim bozuldu 😀
  9. O

İnan vaktim olmadı bide Urfa'da yaşıyorum biraz göndermekte çekiniyorum ama bu sıcaklıklara dayanamam ben 1747249697 Hocam ücret vs. Talep ediyorlar mı?
  10. O

Yok aldım alalı öyle kullanıyorum
  11. O

Sıkıntı olmaz dimi hocam çünkü bu sıcaklıklarda Haziran'da oyun oynamayı hayal edemiyorum
  12. O

Ek olarak ekliyim dedim az önce dying light girdim islemci 90 95 dereceden den aşağı inmedi throttlestop ile 30 watt a sabitledim öyle 80 84 derece oldu bence hiç normal değil sıcaklıklar
  13. O

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 2023 Kasım'da aldım ve garantisi 6 ay sonra bitecek. Urfa'da yaşıyorum. Bilgisayar gereksiz ısınıyor ve yazdığım konulara bakarsanız cidden bu konuda muzdaribim ve sonunda bilgisayarı servise göndermeyi kararlastirdim çünkü bu kadar ısınması mantıklı gelmiyor...
  14. O

Throttlestop ile işlemicye watt sınır koymak zararlımı

Hocam BIOS tan yapmayı düşünüyorum ama Garanti dışı kalmaz demi ?
  15. O

Throttlestop ile işlemicye watt sınır koymak zararlımı

Sağolun hocam zaten çok kullanacağımı zannetmiyorum gerekirse Eylül gibi UV yapmayı düşünüyorum çünkü böyle gitmez bu alalı daha 1 yıl oldu
Geri