osman _1818 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Assetto corsa mod nasıl yüklenir

Trafik otoban ve grafik gibi modlar indirmek istiyorum güvenli bir şekilde nerden indirebilir ı'm.
  2. O

Assetto corsa mı assetto corsa competizione mi daha iyi

Asetto corsa competizione de sadece pist lermi var otoban vb. Yokmu.
  3. O

Assetto corsa mı assetto corsa competizione mi daha iyi

Bu 2 ki oyun arasında kararsız kaldım assetto corsa competizione de sadece pist mi var. Hangisini önerirsiniz.
  4. O

İdarelik oyun kolu önerisi

İdarelik oyun kolu önerisi max 300tl
  5. O

7900gre le rx7800xt arasında fark varmı

Asus tuf 7800xt li sistem aldım fakat 7900gre yi duymaya başladım arasında beklememe değecek fark varmı.
  6. O

10 bin e alına bilecek en iyi telefon

Arkadaşım bu bütçeye ips ekran alıyor amoled daha iyi değilmi önere bileceğiniz telefon varmı
  7. O

Monitöre görüntü gelmiyor.

Ekran kartı:4060ti İşlemci:5600 Anakart:B450 1707639740 Fakat 2. Bilgisayardanda denedik.ondada olmuyor.
  8. O

Denedim pc aç kapa yaptım farklı pc de denedim ışık yanıyor fakat görüntü gelmiyor .napabilirim.
  9. O

2 bilgisayarda denedim görüntü gelmiyor oyun indiriliyor du açık bıraktım geldimde hicbir görüntü gelmiyor. 1707637743 Yardım ede bilecek yokmu
  10. O

Pc hocasının GG-7 sistemine çoklayıcı önerisi

Merhaba ben pc hocasının toplamış olduğu GG-7 sistemini aldım fakat aydınlatmaları yanmıyor çoklayıcı lazımmış heralde anlayanlar varsa yardımcı olabilirmi?
  11. O

Microsoft stor da rd2 indirmi.

Microsoft storda rdr2 154t gibi bir fiyata düşmüş Steam dan ne gibi bir farkları var.
  12. O

Asus tuf rx7800xt mi galaxy 4070 mi

Sizin tercihiniz ne olurdu
  13. O

Nvida mı daha iyi amd mi

Ben rx7800xt kullanıyorum oyun içinse amd daha mantıklı.
  14. O

Yardım Sistem değerlendirmesi

https://tr.asus.click/Vbp9Uw bu sistemi aldım biraz aceleye geldi sistem iyi mi??
  15. O

4070 super beklemelimiyim

Linkini bıraktım sistem nasıl
Geri