Teşekkür ederim bir de son bir soru, bu fareden sadece bir tür var değil mi yani iki farklı kablolu rival 3 mouse var mı
1691085281
Doğru şeyi almak istediğimden emin olmak istiyorum da
1691085298
Doğru şeyi aldığımdan emin olmak*
https://www.noctusgaming.com/urun/steelseries-rival-3-rgb-gaming-mouse?ref=akakce&v=1.33.6
Burası güvenilir mi? Bu fareyi almak istiyorum fakat güvenilirliğinden emin olmak istiyorum bu yüzden deneyimi olan insanlar yorum yaparak fikir sahibi olmamda bana yardımcı olabilir misiniz?
Bir de...
Arkadaşlar ben sistem ve mikrofon seslerini kaydetmek istiyorum, sanırım bu program bunu sağlıyor ve sitesi de şu: https://www.videoconverterfactory.com
Şimdi ben emin olamadım da sorayım dedim: Bu uygulama ile istediğim şekilde "ses kaydı" yapabilir miyim?
Yapabilmem gereken en önemli şey...
Sürat kargo hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim bir kargo o firma ile gelecekmiş de ta dün öğlene doğru dağıtım şubesine ulaşmıştı hâlâ dağıtıma çıkmadı. Sizce yarın gelir mi?
HackTool:Win32/AutoKMS her ne ise eniştem o işlemi yapar yapmaz tam tarama sonucu tehdidi buldum ve hemen kaldırma seçeneğini uyguladım, sonra hızlı tarama yaptım ve hiçbir şey bulamadım. Şimdi o şey her ne ise garanti silindi mi? Şu an karşı karşıya olduğum bir tehdit var mı?
Benim pc normalde lisanssız idi sonra enişte geldi dur lan ben sana ayarı geçicem dedi bir şeyler bastı dedim "Bak enişte truva atı sokma pcye başım ağrır emin misin" dedi eminim yapıştır geç tak tak tak sonra tam tarama yaptım ve böyle bir tehdit bulundu. Kaldır dedim kaldırıldı ve sonra hızlı...
Arkadaşlar şimdi bu Nvidia ekran kartı sayesinde performanstan kaybetmeden ekran kaydı alabiliyoruz ya, ses kaydı için de benzer bir zamazingosu var mı ekran kartının? Sonuçta kaydı başlattığımda sesli bir video kaydoluyor. Ben bilgisayarımın çalıştığı her saniye bilgisayardan kulaklığıma gelen...
Arkadaşlar benim eski bilgisayarda önemli bazı verilerim vardı da, yeni bilgisayarı aldıktan sonra eski bilgisayarı alta kaldırmıştık şimdi eski monitör ile çalıştırmayı denedim her şey aynı eskisi gibi olmasına rağmen monitör görüntü vermiyor. İkisinin de güç kablosu takılı ve vga kablosu da...
Arkadaşlar benim office uygulamalarını sorunsuz çalıştırabileceğim ve Google Chrome'u sorunsuz kullanabileceğim bir dizüstü cihaza ihtiyacım var. Letgo üzerinden dikkatimi çeken bazı cihazları paylaşıyorum, yeterlilikleri hakkında beni bilgilendirebilir misiniz:
1...
Redragon Fobos GW600
Bu webcami alayım mı sizce? Şurada uygun bir fiyata bulduğumu düşünüyorum ama daha iyi bir fiyat performans ürünü biliyorsanız lütfen beni bilgilendirin...