osman sbnc isimli üyenin son içerikleri

1. O

Monitör ekranı bu halde tamir olur mu

Monitör ekranı bu şekilde oldu tamir olur mu yardımcı olur musunuz
  2. O

25k ikinci elsistem tavsiyesi

3060 lı sistem var elimde ihtiyaçtan dolayısıyla satacağım 7aylık sistem daha monitör ve mouse da dahil 25 k satacağım mouse ile monitör de üst seviye istersen linklerini de kasayı da atarım knk
  3. O

Sistemim olması gerektiği gibi çalışmıyor

Teşekkür ederim knk yaptım da arıza devam ediyor gönderdim az önce teşekkür ederim
  4. O

Nasıl yani knk
  5. O

Şu an müşteri hizmetleri ulaşamıyorum mail atıyorum dönmüyorlar ne yapacağım bilmiyorum 1670934650 En son istediğim şey o oyun şu an knk 1670934666 Tam her şey şu an
  6. O

Evet her şey olması gerektiği gibi 1670934584
  7. O

Gaming gen ile.aldım...
  8. O

Sipariş sistemim dün elime ulaştı fakat sistem olması gerektiği gibi çalışmıyor oyunlarda cs GO gibi bir oyunda 15-20 FPS leri görüyorum ve kasa çalışırken birden monitör klavye mouseun elektriği kesiliyor kullanamaz oluyorum bu konu için mail attım aradım Instagram sayfasına da yazdım bana...
  9. O

Gaming gen.tr satın alma sıkıntısı

Evet 1670357314 Ama saat 14.30 gibiydi
  10. O

Gaming gen.tr satın alma sıkıntısı

Yeni bir sistem aldım gaming gen.tr den ödemesini yaptım fakat sipariş sayfasında hala ödeme yapılmadı yazıyor hala müşteri hizmetlerine 1 saat beklememe rağmen halaa ulaşamadım mail attım henüz dönüt alamadım
  11. O

g770ım var 165hz monıtor aldım hdmı ile 165 hz alabılır mıyım

60hz excalıbnur g770 laptopum var 165hz asus mıonıtor aldım fakat hdmı girişi ile 165 hz alabılır mıyım
Geri