Osman42 isimli üyenin son içerikleri

1. O

PC çalışıyor ama ekran gelmiyor

Hepsini denedim gelmiyor gene ekran
  2. O

PC çalışıyor ama ekran gelmiyor

Bilgisayarım dün calisiyordu bugün nedense PC açılıyor ama görüntü vermiyor ana kartta ışık yanıyor sürekli VGA diyor ekran kartını soktum taktım ama fanları falan çalışıyor bios pilini çıkardım gene ekran gelmedi nasıl çözerim ?
  3. O

xmp açınca mavi ekran hatası alıyorum

gene mavi ekran hatası aldım sonra recovery menüsüne attı . PC yi yeniden başlat diyince sürekli mavi ekran aldım.
  4. O

Profillerin 2 Side mavi ekran verdiği için kullanamiyorum.
  5. O

Gene mavi ekran geldi recovery menüsü ne attı PC açıldığı gibi mavi veriyor şimdi de hiç mi ? oluru yok bunun anlamadım.
  6. O

1672565178 şuan pc açıldı bir sıkıntı yok ama memtest yapmaktan korkuyorum.
  7. O

tamamdır teşekkürler 1672564639 Burdaki adımları teker teker yaptım.
  8. O

Normalde bilgisayarımda msi center yüklü ben arkadaş driverların güncel mi diyince bi şüpeheye girdim internetten driver güncelleyen uygulamalara baktım onu buldum o yüzden normalde kullanmıyorum. 1672563025 Xmp açıkken
  9. O

Ben 2 siinide denedim bilgisayar açılıyordu 15 20 dk sonra mavi ekran verip yeniden başlıyor. sonra memtest yükledim 2 sinde de mavi ekran yedim bloglara vs baktımda bir çözüm bulamadım.
  10. O

Normalde Msi kendi uygulaması yapıyor driver güncellemeliri ama ben ekstra - Driver Booster yükledim. 1672562765 Bios en son güncelleme yüklü arık güncelleme de gelmiyor.
  11. O

Sürücülerden olamaz çünkü hepsi güncel program indirdim ekstra taradım gene yok ne yapmalıyım bilmiyorum.
  12. O

Anakart B450M-PRO-VDH-PLUS GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V İşlemci R5 1600 af Ekran kartı Msi Armor Rx 580 8GB OC
  13. O

bu sorunu düzeltmem için ne yapmam gerek
  14. O

Yardım r5 1600 af işlemcim var oc yapmak istiyorum

r5 1600 af işlemcim var oc yapmak istiyorum nedeni ise ramlarimi 3000 mhz ye çıkartamıyorum acaba nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz şuan 2133 te takılı biosa giriyorum xmp mod açıyorum ama bu seferde işlemcim ekran kartını dar boğaza sokuyor oyunda 200 fps alsam dahi oyundan atıyor bir türlü...
Geri