Bilgisayarım dün calisiyordu bugün nedense PC açılıyor ama görüntü vermiyor ana kartta ışık yanıyor sürekli VGA diyor ekran kartını soktum taktım ama fanları falan çalışıyor bios pilini çıkardım gene ekran gelmedi nasıl çözerim ?
Normalde bilgisayarımda msi center yüklü ben arkadaş driverların güncel mi diyince bi şüpeheye girdim internetten driver güncelleyen uygulamalara baktım onu buldum o yüzden normalde kullanmıyorum.
1672563025
Xmp açıkken
Ben 2 siinide denedim bilgisayar açılıyordu 15 20 dk sonra mavi ekran verip yeniden başlıyor. sonra memtest yükledim 2 sinde de mavi ekran yedim bloglara vs baktımda bir çözüm bulamadım.
Normalde Msi kendi uygulaması yapıyor driver güncellemeliri ama ben ekstra - Driver Booster yükledim.
1672562765
Bios en son güncelleme yüklü arık güncelleme de gelmiyor.
r5 1600 af işlemcim var oc yapmak istiyorum nedeni ise ramlarimi 3000 mhz ye çıkartamıyorum acaba nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz şuan 2133 te takılı biosa giriyorum xmp mod açıyorum ama bu seferde işlemcim ekran kartını dar boğaza sokuyor oyunda 200 fps alsam dahi oyundan atıyor bir türlü...