Arkadaşlar merhaba, bu forum sayesinde Intel B580 aldım, ben de bir benchmark çekeyim dedim.
FPS değerleri ne durumda diye merak edenler varsa, Resident Evil Requiem oyununda en güncel driver ile bir test yaptım. Sizde fikir oluşturması açısından paylaşmak istedim, teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, bugün ekran kartım geldi ve kurulumunu yaptım. Ancak kafama bir şey takıldı; sizce bu ürün daha önce iade edilmiş olabilir mi? Fanın köşesinde beyaz bir leke var ve fan ızgaraları sanki tozlu gibi görünüyor. Bu durum normal mi? Furmark testini ve fotoğrafları konuya ekledim.
Ürünü sıfır almak istiyorum çünkü ikinci ele güvenemiyorum. 14 bin TL bütçem var. Vatan %15 indirimle fiyat tam istediğim seviyeye gelmişti. Ancak indirim bitmiş tekrar başlama ihtimaline karşı araştırmaya yapıyorum.
RTX 5050 ile RX 9060 (8GB, düz versiyon) arasında kararsız kaldım. Yıllardır NVIDIA kullanıcısıyım; DLSS 4.5 desteği ve sürücü kararlılığı benim için önemli. Uzun ömürlü bir kullanım hedeflediğimde sizce hangisini tercih etmeliyim?Bütçem sınırlı.
Akım korumalı priz ararken buna rastladım. Markasına göre fiyatı oldukça iyi geldi çok övülüyormuş.İsterseniz bir bakın.
https://www.amazon.com.tr/dp/B07DVNMNWM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1