Yeni monitör alacağım ve artık 240 hz'e geçmek istiyorum. Biraz araştırdıktan sonra piyasada 3 ana panel buldum va, tn ve ips artıları eksileri var kişiden kişiye fikirler değişiyor. Ben oyun ve film/dizi ağırlıklı kullanacağım herhangi bir iş yapmayacağım. Şuan fiyatı 5999tl yorum ve...
aşağıda paylaştığım kahve makinelerinden ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevenirim veya sizin önerdiğiniz farklı bir makine var ise onunla da ilgilenebilirim...
elimdeki ekran kartı rx6600 ve 2 tane bios modu var ve bunların hangisini kullanacağımı bilmiyorum çünkü üstünde yazmıyor elde ettiğim testlerde de ikisinin arasında bir fark göremiyorum belki atladığım bir şey vardır hangisini kullanmalıyım ?
kendi discord sunucuma girdim ve mesajlar yüklenemedi dedi sonra kapatıp tekrar discordu açtığımda böyle bir şeyle karşılaştım sorun uygulamadı mı yoksa gerçekten ban mı yedim?
yaklaşık 16 gündür bilgisayarımı açmıyordum şehir dışında olduğum için bugün açtım görüntü her şey normaldi amd software adrenalin programına girdim yazılımı güncelledim(23.9.1) ve ekran bi an garipleşti 4k video izlerken bile net değil görüntüler bi pikselleşme var.
bir önceki sürüme mi...