Ben MSI Thin sizin gösterdiğiniz modeli kullanıyorum. Güzel şahsen memnunum. Isınıyor tabii ama geri hızlı bir şekilde soğuyor. Fiyat olarak da daha uygun ama size kalmış tabii.
Aslında baya efektif çalışıyor neredeyse 2 fan kadar iyi bence ancak bu CS:GO olayını tam anlayamıyorum yani en düşük ayarlarda bile fanı artırmasam 80-90 a çıkıyor cpu. Sanki bir yazılım sorunu var gibi. CS:GO cpu ya bu kadar çok yükleniyor mu sizce normalde?
Başlıkta yazan leptobu kullanıyorum ets2 de grafikleri sona getirince ve fanı dengeli moda(Aşırı performans modunda 70-75 arasına düşüyor sıcaklık ama çok ses çıkardığı için dengeli moda alıyorum) alınca cpu ve ekran kartı 80-81 dereceye kadar çıkıyor. Normal mi sizce?
Ve CS:GO da da cpu çok...