osmann606 isimli üyenin son içerikleri

1. osmann606

Laptop Önerisi 45 50k Bütçe

anladım sağolun sizin attığınız 5050 loq veya başka 5050 olan 55k altında bi model bulursam alacağım
  2. osmann606

anladım peki 55k civarlarında lenovo dışında başka öneriniz varmıdır. Şimdi düşününce sizin dediğiniz daha mantıklı geldi kendim bakacak olsamda bu bütçede 5050 8gb olan modelleremi bakayım bide bu seri işlemciler yenimi çıktı mesela attığınız tuftaki ryzen 7 170 modelini ilk defa görüyorum uzun...
  3. osmann606

4050 ihtiyaçlarımı karşılarmı karşılamazmı konusunda kararsızım bütçe yükseltip sizin dediğiniz 5050 olan lenovoyu almakmı yoksa 4050 olan laptoplar zaten 45 46 bin civarı bulunuyor sanırsam bütçe yükseltmek içinde bir süre daha beklemem gerekecek sürekli fiyatlar değişiyor kararsızım baya
  4. osmann606

55 e belki çıkartabilirim taksit imkanı yakalarsam ama lenovo loq serilerinde anakartların sorunlu olduğuyla alakalı şeyler duydum tam bilmiyorum ama bi kaç arkadaşta böyle söyledi asus tuf modeli iyiymiş aslında ben çok fazla oyun oynayan biri değilim genellikle simülasyon oynuyorum msfs vs...
  5. osmann606

merhaba oyun iş ders çalışmak için laptop arıyorum ama bu bütçede bulmakta zorlandım iyi bi model bazılarının ekran kartı wat değeri çok düşük o yüzden içime sinmedi bu bütçelerde iyi örneklerinizi bekliyorum
Geri