Osmanovski isimli üyenin son içerikleri

1. O

Ram Önerisi Alabilir Miyim ?

Bunlarda RGB yok sanırım dimi
  2. O

Ram Önerisi Alabilir Miyim ?

Anakart - gigabyte x870e elite wifi Ekran kartı - 9070xt sapphire pulse 16gb İşlemci - 9800 x3d Ram - ??????? Sadece oyun oynuyorum ! Ram konusu çok karıştırdı kafamı. Expo al geç diyen var, hynix olmazsa PC’yi çöpe at diyen var. Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ?
  3. O

🔥İndirim Colorful Battle-Ax B650a-Gha Wi-Fi V14 Ana Kart - 6.999 Tl

https://www.gaming.gen.tr/urun/755545/msi-pro-b650-a-wifi-7600mhz-oc-ddr5-soket-am5-m-2-hdmi-dp-atx-anakart/ sanırım anakartımızı buldum ? gigabyte x870e elite aldım 225 Euro’ya buldum Almanya’da
  4. O

Bu Fiyata Bu Ram Alınır mı ?

Hynix bu işte cl30 6000 olan. En uyumlu olan çipler bundaymış sanırım
  5. O

tek 32 lik buldum bitane bunu alsam mı ? hynix mi bu ? sitesinde bulamadım ramlerin içeriğini. yardımcı olabilir misin ...
  6. O

ben kaçırdım o ramleri :(
  7. O

Bunlarda hynix çıkma garantisi var dimi ?
  8. O

Anakart Önerisi Alabilir Miyim ?

o sorunlar ilk serilerde diye haberler okudum bugün forumda ama açıkçası tam bilgim yok. gerçekten o görsellikte o fiyatta bi kart yok piyasada galiba
  9. O

Almak istediğim ramlerin linkini attım kanka zaten. Ssd konusuna bende daha girmedim ne alcaz ya. Ulan para var seçemiyoruz vallahi 1778594976 Benim almak istediğim ramlerinde mi ne olduğu belli değil ? Az önce link atmıştım
  10. O

Hocam beyinlerimiz çorba oldu ahahhahaha 😂...
  11. O

Ben aldım Ramleri ve ekran kartını . Anakart arıyorum 12-13k limit var biraz görselliğide güzel olsun istiyorum ondan msi hoş geldi
  12. O

Msi 850 gaming plus anakart şu meşhur vengeance 16x2 gb 6000 MHz cl36 ramlerde sorun yaratır mı ?
  13. O

Abi 10 küsür bin para veriyoruz bi Rgb yok ya vallahi sıfırdan yeni kasa olduğu için insan birazda görsellik istiyor
  14. O

Msı MB B850 Gamıng Plus Wıfı Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) Dp 3x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 Atx https://app.hb.biz/9eNPIcWOtmg1...
  15. O

ATX istiyorum kesinlikle. Bunlarında görselleri iyi değil gibi geldi bana herşeyi seçtim bi anakartı ve kasayı seçemedim 😅
Geri