Hocam çok teşekkürler bugün tüm işlemleri yaptım gerçekten faydası oldu cpu genelde 45lerde , stres testinde de sorun yok .
Bi sorunum daha var o da fan , yani fan her 2-3 dk de bir 3 dk boyunca çalışıyor ses artık beynimi yıpratıyor yani çok zorlanarak çok yüksek ses değil ama bence biraz...
Arkadaşlar 2 ay önce trendyoldan resmi asus distribitör garantili bir laptop aldım zaten model bilgisi fotoğrafta mevcut .Bilgisayarı çok normal kullanıyorken (chrome vb şeyler açık sadece) gpu sıcaklığının bu kadar olması normal mi ? Oyun olarak sadece fifa23 yükledim onuda 5-6 defa...
Arkadaşlar binance tr bu gece 12 den sonra 500.000 tl lik bir kampanya başlatıyor
Kayıta 50 tl ve her refe 50 tl ödül
Kayıt olduktan sonraki şartlar : Davet ettiğiniz arkadaşınız banka hesabından trbinance.com hesabına en az 50 TRY yatırmalıdır.
Davet ettiğiniz arkadaşınız herhangi bir TRY...
Arkadaşlar konuyu nereye açmak mantıklı bilemedim ama crypto ile uğraşan herkes aşırı derecede bu uygulamayı kullanıyor o yüzden buraya açtım . Son guncellemeden sonra gerçekten uygulama aşırı kasıyor yavaşladı , bu durumu başka yaşayan veya çözen var mı?( Android kullanıyorum telde sorun yok...
Kripto da hiçbir sey belli olmuyor çoğu zaman ne grafik ne de başka bir şey işe yaramıyor kimsenin tavsiyesiyle hareket etme para kazanmak zor ama kaybetmek kolay , 1 ay çalışmışsın emeğin çöp olmasın daha garanti riski az yatırım araçlarına yönelmek işine yarayabilir