OsmanYiğit isimli üyenin son içerikleri

1. O

20K Fiyat Bandında Alınabilecek en iyi masaüstü işlemci? Acil

20K civarı bütçem var bu fiyat bandına alınabilecek en mantıklı ve iyi işlemci nedir? Aslında intel istiyorum ama laptop aldığım zamanlar da intelin son modellerinde bazı sorunlar vardı o yüzden AMD tercih etmiştim. Eğer intelin sorunları çözüldüyse onuda tercih etmek istiyorum. Anlayacağınız...
  2. O

Laptopumda bluetooth kullanılmıyor lütfen yardım

Merhaba dün gece normal bir şekilde kulaklığımla takılırken bir anda bağlantı gitti ve sağ alttan baktığımda bluetooth bölümü yoktu. nereye baksam bulamadım. ayarlar kısmından girince aç kapa gibi bir kısım da çıkmıyor. cihaz ekle kısmından da bir şey ekleyemiyor/kaldıramıyorum. Aygıt...
  3. O

Bilgisayar hiç bir kulaklığın ses çıkışını algılamıyor, lütfen bilenler baksın.

Geçen aylarda ekran akrtı sürücüsüyle alakalı sorun çıkmıştı. DDU ile silmeye çalıştım ama bir ekranda donup kaldı ve asla geçilmedi. Laptopa format atmak zorunda kaldım. Ya ben beceremedim ya da laptopla alakalı bir şey ama çok zorunlu olmadıkça o kısımlara girmek istemiyorum
  4. O

Bilgisayar hiç bir kulaklığın ses çıkışını algılamıyor, lütfen bilenler baksın.

Selam, laptop kullanıyorum ve dün sabaha kadar gayet normal kullanıyordum hiç bir sorun yoktu. Dün sabah kulaklığı bağladım yine müzik dinlemeye başlayacaktım ama ses bi türlü kulaklıktan gelmiyor, sayısısz kere açtım kapadım, bilgisayarı aynı şekilde açtım kapadım kurcaladım birşeyleri...
  5. O

35K'ya En Mantıklı Oyuncu Sistemi Önerisi

14 Yaşındaki kuzenime alıcaz. Şöyle 35k bandına lise boyunca gidecek, sorun yaratmayacak, güncel oyunları kaliteli şekilde oynatacak güzel bi sistem önerisi olan varsa iletirse çok güzel olur. Markalı hazır sistem olur, youtuber önerisi olur ya da kendi topladığınız bi kasa önerisi her şeye...
  6. O

Kulaklığın dışarı bu akdar fazla ses vermesi normal mi?

Selam dostlar daha geçen gün kulaklığı alırken de konu açmıştım kulaklık bugün geldi, Sony 1000XM5. Yaklaşık 13K para verdim. Denedim dokunmatiği ANC'si falan herşeyi okey güzel güzel çalışıyor. Ulan bi sorayım dedim anneme dışarı ses veriyomu diye sormaz olaydım, bide ona takıp ben baktım...
  7. O

12K'ya alınabilecek en iyi kulaklık?

Az önce Sony WH-1000XM5 sipariş ettim. Sizce daha mantıklı bir seçim olabilirmiydi yoksa bu fiyat banında en mantıklısı bu mu? Teşekkürler.
  8. O

Yeni nvidia güncellemesinden sonra fps sorunu çıktı

Yeni bir şey farkettim, nvidia laptop kullananlar bilir görev çubuğundaki daha fazla kısmında içinde noktalar olan kare bir simge var ekran kartını temsil ediyor. Bende neden o şuan yok. Ama aygıt yöneticisinde ekran kartı açık gözüküyor ve bilgisayar ultimate modda. Garip bir şeyler olmuş hala...
  9. O

ilk hızlı kurulum yapmıştım ama şimdi temiz kurulum yapıp tekrar denedim aynı hala
  10. O

Marvel Spiderman 2 çıktığı gün oynayıp 2 günde falan bitirmiştim ve genelde Çok Yüksek ayarlarda 100-200 fps arası gidip geliyordum gayet hiç drop yemeden akıcı bir şekilde oynayabiliyordum. Biliyorum oyunun genel yorumları fps droplar ve çökmeler yönündeydi ama bende arada bir çökme dışında fps...
  11. O

Bölüm dersinden sonra programlama nasıl geliştirilir?

EEM birinci sınıf öğrencisiyim. Sadece ilk dönem olan programlama dersini verdim daha da işlemeyeceğiz sanırım. Bundan sonra kendimi nasıl ve ne şekilde geliştirebilirim bu konuda. Önerdiğiniz kanal, paralı ders, dil ve benzeri şeyleri ne varsa söylerseniz çok sevinirim. Hem mesleğim için...
  12. O

Corsair M55 Pro mouse bir anda sağ ve sol tık değişti ve macrolar çalışmıyor

Mouseyi normal kullanıyordum sonra ne olduysa bir anda sağ ve sol tıkın yeri değişti. Gittim ayarlardan birincil tuşu değiştirip hallettim ama macrolarda çalışmıyormuş. Denetim masasında varsayılana dön de yaptım ama hala aynı. Bilen hocalarım yardım edebilirmi. Sekmeler arası git gel yapmaya...
  13. O

COD WARZONE 2 GAMEPAD SAĞ ANALOG SORUNU

reis çözebildinmi ya sorunu bende black ops 6da aynı sorunu yaşıyorum
  14. O

Pil sağlığı nasıl korunur? Laptopumdaki azalma Normalmi?

Merhaba 2 ay küsür önce Asus Tuf A15 (2024) modelini almıştım. Kendisinin şarjı aslında bir oyuncu bilgisayarına göre gerçekten iyi gidiyor ama pil sağlığı almamdan çok geçmemesine rağmen %90.2 civarına düştü. Sürekli şarjda kalmıyor, oyun için prize takılıda çok oynuyorum, üniversitedede güç...
  15. O

Eski Word'u nasıl kullanabilirim. Acilinden

Bilgisayara giriş dersine çalışıcam ama internetteki versiyonda tasarım sekmesi falan yok. Baya farklılıklar var sanırım. Nasıl indiririm ben bu eski sürümü bilen yazabilirmi sınav yarın :D
Geri