Öyle düşünmüyorum, oled parasının çok daha üstüne miniled monitör aldım. tamamen kullanım tercihleri. ofisim güneş görüyor ve parlak ekranlı bir monitöre ihtiyacım var, ayriyeten uzun süreler aynı görüntünün ve aynı renklerin ekranımda kalması gerekebiliyor. yani oledin hiçbir avantajını...
Ben amd versiyonunu tercih ederdim. işlemciler neredeyse kafa kafaya lakin intel köpek gibi ısınıyor. ve ne yazık ki gamegaraj onu soğutacak termal yapıya sahip değil. ha olsaydı da zaten fiyatı uçar giderdi.
RDR 2 de 15-16 gb vram kullandığımı biliyorum, elbette 1080p cs,valo tarzı oyunlar oynarsanız 8gb vram yeter lakin AAA oyunların 8-9gb vram kullandığı dönemleri çoktan geçmiş bulunmaktayız. hele ki gta 6 geliyor, ben eminim ki 32gb vram olsa onu da kullanacak.
Arkadaşlar size ne ? insanların bütçesine de mi karışmaya başladınız ? adamın kendi parası kaliteli bi pc almak istiyor, eğer konu hakkında cevap vermeyecekseniz neden boş muhabbet yapıyorsunuz. Porsche isteyen adama da mı duster önereceksiniz nedir bu ya.
Eğer uzun süreli kullanacaksanız m5 daha mantıklı. gpu performansı ve yapay zeka tarafında ciddi avantajı var. hatta eğer aceleniz yoksa m6 bekleyin derim.
Evet denemelisiniz, burada ünürün 4 te 1 i fiyatından bahsediyoruz. tamam ufak bi mebla olabilir ama sırf işi böyle yokuşa sürmelerinden yine yapabildiğimi yapardım. bari amazon gibi kupon filan verselermiş.
Apple gibi donanımı kendileri üretmediği sürece o standartlığa ve oturmuşluğa ulaşamazlar. hoş üretseler bile tensor gibi bi garabet ile üretirler :D. Ha birde bu googlebook OS in android tabletten farkı nedir ? böyle ultra 5 gibi işlemcilerle çalışan android bir cihaza kimin ihtiyacı var? hangi...
Yapmayın etmeyin şu ucube cihaza para vermeyin. Donanım her şey değildir. Ben sürekli telefon değiştiriyorum, elimden xiaomi 17 ultra gibi donanımı çok çok sağlam modeller geçiyor ama ne zman ki Google/Samsung/Apple a geçsem bi ferahlık hissediyorum. Konuya dönecek olursak Bence oppo find x9 pro...