osmanzeren isimli üyenin son içerikleri

1. O

I9 14900kf Sistem Ne Kadar Gider ?

çok mutlu oldum hocam ama 34k bana biraz fazla geldi. isterseniz 1 paket uzun parlamente verebilirim, hatta içinden 2 dal da alırsınız :D
  2. O

I9 14900kf Sistem Ne Kadar Gider ?

i9 14900kf MSI B760-PII DDR5 XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 DDR5 RAM XFX MERC 6800XT KIOXIA EXCERİA PRO 1TB SSD MSI MAG 360RV2 Cooler Master Elite 600 4X120mm ARGB 850W ATX 3.1 PCIe5.0 80+ Gold Curve TG Mid Tower Beyaz Kasa parçaların garantileri yeni bitti sayılır, bazılarının kutusu...
  3. O

Çözüldü✓ OLED mi Almalıyım Miniled mi

Öyle düşünmüyorum, oled parasının çok daha üstüne miniled monitör aldım. tamamen kullanım tercihleri. ofisim güneş görüyor ve parlak ekranlı bir monitöre ihtiyacım var, ayriyeten uzun süreler aynı görüntünün ve aynı renklerin ekranımda kalması gerekebiliyor. yani oledin hiçbir avantajını...
  4. O

Öneri Beyler Bu Laptoplardan Hangisi Sizce?

Ben amd versiyonunu tercih ederdim. işlemciler neredeyse kafa kafaya lakin intel köpek gibi ısınıyor. ve ne yazık ki gamegaraj onu soğutacak termal yapıya sahip değil. ha olsaydı da zaten fiyatı uçar giderdi.
  5. O

❌İndirim Bitti! Ryzen 9 9950x3d Onimusha Way Of The Sword Hediyesiyle 36218tl

Çok takmamak lazım hocam. ben i9 14900kf gibi bi atom bombasını oc li şekilde soğutabiliyorum, onun yanında bu sigara külü gibi kalır :D.
  6. O

9060xt 16 GB Lı Donanım Fiyat Bilgilerim

RDR 2 de 15-16 gb vram kullandığımı biliyorum, elbette 1080p cs,valo tarzı oyunlar oynarsanız 8gb vram yeter lakin AAA oyunların 8-9gb vram kullandığı dönemleri çoktan geçmiş bulunmaktayız. hele ki gta 6 geliyor, ben eminim ki 32gb vram olsa onu da kullanacak.
  7. O

OEM Paket Tavsiye Acil

Arkadaşlar size ne ? insanların bütçesine de mi karışmaya başladınız ? adamın kendi parası kaliteli bi pc almak istiyor, eğer konu hakkında cevap vermeyecekseniz neden boş muhabbet yapıyorsunuz. Porsche isteyen adama da mı duster önereceksiniz nedir bu ya.
  8. O

I3 12100f ile İ5 12400f Takası

12400f önermiyorum çok ara bi işlemci en azından 14600kf filan alın bence.
  9. O

iPhone 17 Pro Max A Veri Aktarımı

200GB veri aktarımım yaklaşık 1-1,5 saat sürmüştü sizin bi 3-4 saatiniz var gibi hocam :D
  10. O

Dostlar Sizce Hangi Macbook Alınır?

Eğer uzun süreli kullanacaksanız m5 daha mantıklı. gpu performansı ve yapay zeka tarafında ciddi avantajı var. hatta eğer aceleniz yoksa m6 bekleyin derim.
  11. O

Çözüldü✓ İdefix Açılmış Ürünü Daha İlk Aşamada İade Almayı Reddediyor!

Evet denemelisiniz, burada ünürün 4 te 1 i fiyatından bahsediyoruz. tamam ufak bi mebla olabilir ama sırf işi böyle yokuşa sürmelerinden yine yapabildiğimi yapardım. bari amazon gibi kupon filan verselermiş.
  12. O

Öneri Googlebook Tanıtıldı. Tartışalım.

Apple gibi donanımı kendileri üretmediği sürece o standartlığa ve oturmuşluğa ulaşamazlar. hoş üretseler bile tensor gibi bi garabet ile üretirler :D. Ha birde bu googlebook OS in android tabletten farkı nedir ? böyle ultra 5 gibi işlemcilerle çalışan android bir cihaza kimin ihtiyacı var? hangi...
  13. O

Iphone 14 Pro Max'tan Üst Segment Android'e Geçmek İstiyorum,Önerileriniz Nedir?

Yapmayın etmeyin şu ucube cihaza para vermeyin. Donanım her şey değildir. Ben sürekli telefon değiştiriyorum, elimden xiaomi 17 ultra gibi donanımı çok çok sağlam modeller geçiyor ama ne zman ki Google/Samsung/Apple a geçsem bi ferahlık hissediyorum. Konuya dönecek olursak Bence oppo find x9 pro...
  14. O

🔥İndirim Samsung Hw-B650d/Tk 3.1 Kanal 370w Soundbar 6.647₺ (Stok Geldi)

HW-Q990D Kullanıyorum, Samsung soundbar işini yapıyor arkadaşlar.
  15. O

Huawei Pura 90 Serisi Alınır mı ?

Ben yazılım konusunda huawei ye güvenmiyorum. daha düne kadar en üst düzey telefonunda bile android 12 vardı.
Geri