Ospina1990 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Red dead redemption 2 türkçe yama

kral burdada aynı bi fark yok https://www.virustotal.com/gui/file/32124f529234210f53393844a0f035dbf0a3d7e8a2449b9c1e7ec0d0515f942a
  2. O

Öncelikle iyi akşamlar, false fositive midir sizce

rdr 2 için yama yapıcakdım virüs totaldeki sonuç biraz tereddüt ettirdi fp midir acaba ?
  3. O

Oppo reno Vs Samsung a56

1766507075 3 yıl desteklenirmuş sanırsam o biraz kötü deiğilmi
  4. O

Oppo reno Vs Samsung a56

internet e bağlanırken bi problemi varmı yavaşlık vs.?
  5. O

Oppo reno Vs Samsung a56

İyi akşamlar cümleten oppo reno14f ve samsung a56 arasında kaldım arkadaşar ikisinden birini alıcam hangisini tercih edersiniz veya 25 k fiyatında başka öneri
  6. O

Game pass iade süresi

selamlar arkadaşlar game passi şuanda para iadesi şeklinde iade edebiliyorum ne kadar süre sonra bu seçenek kalkar bilen varmı yaklaşık 15 saat oldu alalı
  7. O

Game pass aylık almak isterken yıllık aldım

valla hocam bende anlamadım önceden aldığımda 1 aylık alınıyordu bügün aldığımda yıllık yazdı şaşırdım bende
  8. O

Game pass aylık almak isterken yıllık aldım

merhaba arkadaşlar ufak bi sorum olucak ben 1 aylık premium game pass almak istiyodum fakat aldığımda 1 yıl olarak aldım sanıırm hemen iptal ettim 1 yıl sonra iptal olucak yazıyor acaba benden her ay para çekicekmi yinelenen ödemeyi kapadım yüklediğim kartıda sildim sizce çekermi yoksa...
  9. O

Yardım Aoc 25g4sxu 24.5" 310hz 1ms Alınır mı ?

aldınmı dostum
  10. O

Bu monitör alınır mı??

25g4sxu monitürü ben kullanıyorum öneririm zaten low input lag özelliği kullanmak istiyosan gsync kapatmak zorundasın onun dışında over drive modu maxtayken bi tık ısınıyor
  11. O

Aoc 25g4sxu overclock yapınca pikselleşme

1753085936 madem özellik eklemişler kullanıyım dedimde zaten ısınıyor çokda önemli deil yinede soriyim dedim monitör hatası ise değiştirirdim
  12. O

Aoc 25g4sxu overclock yapınca pikselleşme

başlıkda belirttiğim gibi monitör 300 hz 310 hz`e overclock yapdığımda kırmızı renkde bi pikselleşme oluyor sizce monitör hatasımı yoksa yazılımlamı alakalı kullanan varmı aoc monitör
  13. O

Çözüldü✓ Aoc 25g4sxu oc yapınca pikselleşme

sıfırlayınca düzeliyor ama oc açınca tekrar oluyor sadece kırmızı renklerde
  14. O

Çözüldü✓ Aoc 25g4sxu oc yapınca pikselleşme

başlıkda belirttiğim gibi monitör 300 hz 310 hz`e oc yapdığımda kırmızı renkde bi pikselleşme oluyor sizce monitör hatasımı yoksa yazılımlamı alakalı kullanan varmı aoc monitör
Geri