osyica isimli üyenin son içerikleri

1. O

❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Bana yolladıkları mailde yapabileceklerini söylüyorlar. Muhtemelen daha önce sipariş verdiğim için.
  2. O

Yok hocam sadece kargo yükseltmesi için istiyorlar express. 30 dolar karşılığında express shipping veya sipariş iptali diyorlar.
  3. O

Benim 24 haziranda verdiğim siparişi 26 sında kargoya verdiler ama çin'den çıkmadan geri çağırdılar kargomu ve express kargoyla almamı istiyorlar. express kargo zaten tek başına 30 dolar gümrüğe takılmadan nasıl geçireceklerini anlamıyorum. Sazan sarmalına döndü iyice.
  4. O

Benim kargom çinden çıkamadan geri döndü ürün başı 10'ar dolar vergi istediler önden. Ödedim ama şimdi de kargoyu yükseltmeniz gerekiyor 20 dolar karşılığında diyorlar. Bide üstüne türkiyede gümrük ödemesi çıkarsa ne yapacağımı bilmiyorum.
  5. O

Önceden yunexpress deneyimi olan arkadaşlar kaç günde elinize geçti ürünler ?
  6. O

Güncel F/P SSD önerisi

Selamlar, Foruma göz attığımda güncel F/P SSD önerisi konusu göremedim ve SSD konusundaki bilgimin yetersin olduğunu düşünüyorum. İlk başta MLD marka ssd alacaktım ama forumda vadettiği hızları veremeyeceğini okudum. Crucial P3 mantıklı gözüktü ama emin olamadım ve Konuya hakim arkadaşlardan...
Geri