otherworld isimli üyenin son içerikleri

1. O

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif (22.00 Kadar) 🔥

Süresi dolmuş evet ama otomatik kvk onayını almaktan geri durmuyor.
  2. O

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif (22.00 Kadar) 🔥

süresi dolmus ama otomatik kvk onayını hemen alıyor. Önce onaylamak zorunda bırakıyor sonra hata veriyor. Klasik orta doğu arap cakaligi
  3. O

🔥İndirim Philips 2200 Serisi Ep2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinesi 9.479 TL

sütlü içmeyi seviyorsanız süt kabı olan lattego modellerine bakın derim. sarı siteden 2. el veya sıfırlarını daha ucuza bulabilirsiniz. buradan izleyebilirsiniz. çok uğraştırıyor.
  4. O

Masaüstü Bilgisayarım İçin Fiyat Belirlemek İstiyorum

Evet oraya koyacaktım ama fiyat belirlemeden koymak istemedim. Ne beni ne de alıcıyı üzmeyecek bir fiyatı belirledikten sonra ilana koymak istiyorum. Eğer değmeyecek bir fiyata satarsam bu sefer pişman da olabilirim çünkü. Pc kullanmıyorum ama hem türk lirası hergün değer kaybediyor hem de eğer...
  5. O

Teşekkürler. Daha önce masaüstü satmadığım için herhangi bir fiyat beliryemedim. Yardımlar faydalı olacaktır. Buradan almak isteyen olursa emin olsun sıfır neyse o. Hiç pişman olmaz. Umarım iyi birisine gider.
  6. O

Özellikleri aşağıdaki gibidir. Vatandan Faturalı olarak satın aldım. 1 daha garantisi var. Tüm parçaların hepsinin kutusu duruyor. (ssd-ram vs hepsinin) poşetlerine kadar sağlam. Laptopum olduğu için çok kullanmadım. Mağazadan çıktığı gibi. Kusursuz temiz durumda olduğunu düşünebilirsiniz...
  7. O

🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

kablonet kullanıyorum. düzenli olarak internet bağlantım kesiliyor. şikayet kaydı bırakmadan düzelmiyor. şikayet kaydını bıraktıktan sonra saha görevlisi arıyor. neden bizi şikayet ettin, "kentsel dönüşüm oluyor ben napim" şeklinde fırça atıyor. nerede oluyor bu kentsel dönüşüm ben neden...
  8. O

🔥İndirim Philips 5500 Serisi Ep5541/50 22.754 TL

sarı siteye bakın derim. sıfır ya da sıfıra yakın yarı fiyatına bulmanız mümkün. ben sıfırı yarı fiyatına bulmuştum.
  9. O

🔥İndirim 4706 TL Fakir Km3019 Kapsül Kahve Makinesi

kapsülün ne olduğu belli değil. üzerine biraz daha koyun insan gibi kahve için. sarı sitede philips makinelere bakın derim.
  10. O

🔥İndirim Marshall Minor 4 Tws 3389tl🔥🔥🔥

telefon kulaklığı alırken telefon markasının kulaklıklarını almak uyum açısından daha mantıklı geliyor bana. hedef sadece müzik dinlemek değilse.
  11. O

Yurtdışından Kılıf Alacağım Gümrüğe Takılır mı ?

artık toplu iğne bile gelemiyor. akape çok süper
  12. O

Otomatik Kahve Makinesi Önerisi - Bütçe 15k

Bütçe 15k Uzun zamandır bakıyorum. Kullandığınız ve memnun olduğunuz marka var mı? 2. el sitesinde gördüm. Bu fiyata alınır mı sizce? Alt modellerini buldum bu fiyata...
  13. O

Asus Ats Geforce Rtx™ 4060 Ti V2 Oc Edition 8gb Gddr6

Doğru yere mi yazdım bilmiyorum. Bu ekran kartının 2. el değeri nedir? kutulu ve çok temiz durumda. Garantisi devam ediyor.
  14. O

SAMSUNG 9100 PRO 8TB Gen5 60929 TL 🔥🔥🔥

hep dış mihraklar yüzünden. yol yabdı köprü yabdı! imamoğlu paramızın değerini düşürdü. avrupalılar, çinliler, araplar ülkemize vizesiz giriyor. biz gidemiyoruz hep imamoğlu yüzünden.
  15. O

SONUNDA! Gümrük Sınırlamasına Dava Açıldı

bu işi sadece akapeye oy verenler çözebilir. herkes hakkettiği gibi yönetilir...
Geri