otherworld isimli üyenin son içerikleri

1. O

🔥İndirim 4706 TL Fakir Km3019 Kapsül Kahve Makinesi

kapsülün ne olduğu belli değil. üzerine biraz daha koyun insan gibi kahve için. sarı sitede philips makinelere bakın derim.
  2. O

🔥İndirim Marshall Minor 4 Tws 3389tl🔥🔥🔥

telefon kulaklığı alırken telefon markasının kulaklıklarını almak uyum açısından daha mantıklı geliyor bana. hedef sadece müzik dinlemek değilse.
  3. O

Yurtdışından Kılıf Alacağım Gümrüğe Takılır mı ?

artık toplu iğne bile gelemiyor. akape çok süper
  4. O

Otomatik Kahve Makinesi Önerisi - Bütçe 15k

Bütçe 15k Uzun zamandır bakıyorum. Kullandığınız ve memnun olduğunuz marka var mı? 2. el sitesinde gördüm. Bu fiyata alınır mı sizce? Alt modellerini buldum bu fiyata...
  5. O

Asus Ats Geforce Rtx™ 4060 Ti V2 Oc Edition 8gb Gddr6

Doğru yere mi yazdım bilmiyorum. Bu ekran kartının 2. el değeri nedir? kutulu ve çok temiz durumda. Garantisi devam ediyor.
  6. O

SAMSUNG 9100 PRO 8TB Gen5 60929 TL 🔥🔥🔥

hep dış mihraklar yüzünden. yol yabdı köprü yabdı! imamoğlu paramızın değerini düşürdü. avrupalılar, çinliler, araplar ülkemize vizesiz giriyor. biz gidemiyoruz hep imamoğlu yüzünden.
  7. O

SONUNDA! Gümrük Sınırlamasına Dava Açıldı

bu işi sadece akapeye oy verenler çözebilir. herkes hakkettiği gibi yönetilir...
  8. O

🔥İndirim Co.campout Sırt Çantası Orijinal Körüksüz Ortopedik Konfor 331₺

ben de çok yakın zamana kadar yaşamamıştım. bir kaç gün önce yaşadığım için yazdım.
  9. O

🔥İndirim Co.campout Sırt Çantası Orijinal Körüksüz Ortopedik Konfor 331₺

fiyatı ucuz ama ürünün kalitesi çok kötü görünüyor. ayrıca hb iadelerde sorun çıkarıyor artık. iade almadı. thh başvuracağım... bir daha hb den alışveriş yapmam. zaten sikayetvar sitesinde de aynı şeyleri yazmışlar.
  10. O

🔥İndirim CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz DDR5 C36 - 19.249

malum partiye tapan, kültürsüz, seviyesiz kişiler diyordu ya "dolarla mı maaş alıyoruz?" paramız 50 kat değersiz hale geldiği için bu rakamları görüyoruz. bir ram bile almak için korkunç paralar ödemek zorundayız artık. 8 yıl önce 50k ya sıfır araba almıştık.
  11. O

❌İndirim Bitti! Anker 347 Powerbank 40000Mah 3.499 TL

[H3 id='Mah+Kapasitesinden+daha+nemli+olan+w+deeri.+kapasite+konusu+ok+az+kiinin+iine+yarar.+ama+w+deeri+yksek+olduu+zaman+bir+ok+alanda+ie+yarar.+30w+ok+ok+dk+bir+deer.+bunu+arj+etmek+de+ayr+bir+promlem+olur.+uan+en+az+pd+65+w+olmal.+ama+tercihen+pd+100w+olmas+gerekiyor.']Mah Kapasitesinden...
  12. O

🔥İndirim 🔥Philips 55oled810 67.500₺ dip fiyat

çok pahalı değil mi?
  13. O

PHILIPS EP5441/50 Tam Otomatik Espresso Makinesi 18000tl

Bende bakıyorum artık. marka önerisi olan var mı?
  14. O

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

ekstra bir bilgi olarak burada dursuın. başıma geldiği için birilerinin bilgisi olur diye yazıyorum. temudan satın aldığım bir ürün yazıldığı gibi çıkmadı. ürünü iade etmek istedim yardımcı oldular. temu bu anlamda beni memnun etti yalnız şöyle bir durum var. malumunuz, damat ekonomisi zamanında...
Geri