sütlü içmeyi seviyorsanız süt kabı olan lattego modellerine bakın derim. sarı siteden 2. el veya sıfırlarını daha ucuza bulabilirsiniz.
buradan izleyebilirsiniz. çok uğraştırıyor.
Evet oraya koyacaktım ama fiyat belirlemeden koymak istemedim. Ne beni ne de alıcıyı üzmeyecek bir fiyatı belirledikten sonra ilana koymak istiyorum. Eğer değmeyecek bir fiyata satarsam bu sefer pişman da olabilirim çünkü. Pc kullanmıyorum ama hem türk lirası hergün değer kaybediyor hem de eğer...
Teşekkürler. Daha önce masaüstü satmadığım için herhangi bir fiyat beliryemedim. Yardımlar faydalı olacaktır. Buradan almak isteyen olursa emin olsun sıfır neyse o. Hiç pişman olmaz. Umarım iyi birisine gider.
Özellikleri aşağıdaki gibidir.
Vatandan Faturalı olarak satın aldım. 1 daha garantisi var. Tüm parçaların hepsinin kutusu duruyor. (ssd-ram vs hepsinin) poşetlerine kadar sağlam. Laptopum olduğu için çok kullanmadım. Mağazadan çıktığı gibi. Kusursuz temiz durumda olduğunu düşünebilirsiniz...
kablonet kullanıyorum. düzenli olarak internet bağlantım kesiliyor. şikayet kaydı bırakmadan düzelmiyor. şikayet kaydını bıraktıktan sonra saha görevlisi arıyor. neden bizi şikayet ettin, "kentsel dönüşüm oluyor ben napim" şeklinde fırça atıyor. nerede oluyor bu kentsel dönüşüm ben neden...
Bütçe 15k
Uzun zamandır bakıyorum. Kullandığınız ve memnun olduğunuz marka var mı?
2. el sitesinde gördüm. Bu fiyata alınır mı sizce? Alt modellerini buldum bu fiyata...
hep dış mihraklar yüzünden. yol yabdı köprü yabdı! imamoğlu paramızın değerini düşürdü. avrupalılar, çinliler, araplar ülkemize vizesiz giriyor. biz gidemiyoruz hep imamoğlu yüzünden.