otherworld isimli üyenin son içerikleri

1. O

SONUNDA! Gümrük Sınırlamasına Dava Açıldı

bu işi sadece akapeye oy verenler çözebilir. herkes hakkettiği gibi yönetilir...
  2. O

🔥İndirim Co.campout Sırt Çantası Orijinal Körüksüz Ortopedik Konfor 331₺

ben de çok yakın zamana kadar yaşamamıştım. bir kaç gün önce yaşadığım için yazdım.
  3. O

🔥İndirim Co.campout Sırt Çantası Orijinal Körüksüz Ortopedik Konfor 331₺

fiyatı ucuz ama ürünün kalitesi çok kötü görünüyor. ayrıca hb iadelerde sorun çıkarıyor artık. iade almadı. thh başvuracağım... bir daha hb den alışveriş yapmam. zaten sikayetvar sitesinde de aynı şeyleri yazmışlar.
  4. O

🔥İndirim CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz DDR5 C36 - 19.249

malum partiye tapan, kültürsüz, seviyesiz kişiler diyordu ya "dolarla mı maaş alıyoruz?" paramız 50 kat değersiz hale geldiği için bu rakamları görüyoruz. bir ram bile almak için korkunç paralar ödemek zorundayız artık. 8 yıl önce 50k ya sıfır araba almıştık.
  5. O

❌İndirim Bitti! Anker 347 Powerbank 40000Mah 3.499 TL

[H3 id='Mah+Kapasitesinden+daha+nemli+olan+w+deeri.+kapasite+konusu+ok+az+kiinin+iine+yarar.+ama+w+deeri+yksek+olduu+zaman+bir+ok+alanda+ie+yarar.+30w+ok+ok+dk+bir+deer.+bunu+arj+etmek+de+ayr+bir+promlem+olur.+uan+en+az+pd+65+w+olmal.+ama+tercihen+pd+100w+olmas+gerekiyor.']Mah Kapasitesinden...
  6. O

🔥İndirim GameGaraj Slayer X5T-5050 C1 Gaming Laptop - 44.650 TL

yeşil forum neresi oluyor?
  7. O

🔥İndirim 🔥Philips 55oled810 67.500₺ dip fiyat

philips eski philips değil bence. garanti sonrası bozulma şilkayetleri çok fazla var. planlı eskitme ciddi ölçülerde. alacaksanız da garanti süresini uzatarak alın derim.
  8. O

PHILIPS EP5441/50 Tam Otomatik Espresso Makinesi 18000tl

garantisi bittikten sonra otomatik olarak bozuluyor. full otomatik! bir sürü şikayet var hakkında. ona göre alın.
  9. O

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

ekstra bir bilgi olarak burada dursuın. başıma geldiği için birilerinin bilgisi olur diye yazıyorum. temudan satın aldığım bir ürün yazıldığı gibi çıkmadı. ürünü iade etmek istedim yardımcı oldular. temu bu anlamda beni memnun etti yalnız şöyle bir durum var. malumunuz, damat ekonomisi zamanında...
  10. O

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro ANC TWS Beyaz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 4399 TL

satıcı şüpheli. kötü yorumlar da var. bence dikkat edin. samsung aksesuarların da çok fazla çakma olabiliyor. hatta samsunga bu konuyu bildirmiştim. biz bir şey yapamayız demişti.
  11. O

❌İndirim Bitti! Apple 35W Çift USB-C Güç Adaptörü 2788₺

Applein türkiyede fiyatı böyle. Abd ve japonyadaki fiyatlara bakın! parasının değeri güçlü olmayan, bir gecede çok ciddi değer kaybeden bir ülkede kendini güvenceye alıyor. Ayrıca çok ciddi oranda vergi var. Apple fiyattin
  12. O

🔥İndirim Spigen 47W Adaptör 239₺

Hiç adaptör yoksa 47w alınabilir ama çok yakında 90w desteklemeyen telefon kalmayacak. Bir çok insan Çinli markalara geçiyor. Diğer markalar da ss gereği yüksek watt geçecekler. Bu yüzden bunların fiyatları düşüyor zaten. Ayrıca yazan indirim bitmiş.
  13. O

🔥İndirim 🔥🔥TürkTelekom Faturalı Yeni Yıldız Tarifeler Koşun 20 GB 195 TL, 40GB 295 TL🔥🔥

çekmeyen telefon hattını kim ne yapsın? turkcell bile en iyi operatör olmasına rağmen, bana göre kalitesi çok kötü. türkiyenin alt yapı sorunundan kaynaklanıyor. diyanete harcadıkları paranın yarını buraya harcasalar. dünyanın en güçlü internetini bedava kullanırdık. dünyanın en hızlı interneti...
  14. O

❌İndirim Bitti! Honor Magic 7 Pro 53.999 TL

çinli telefonların özellikleri çok iyi görünüyor ama, telefonun yazılım olarak başarısı ne durumda? android tarafında en iyi yazılım google telefonlarıında ondan sonra samsungdadır şeklinde bir algı var çünkü. samsung kullanıcısı olarak merak ettiğim için soruyorum . marka fanı değilim. iphone...
  15. O

Macbook notebook video edit için uygun mu

Macbook notebooklar da adobe iyi çalışıyor mu? Video edit sağlıklı oluyor mu? Crackli programları açmak mümkün mü?
Geri