otistik adam isimli üyenin son içerikleri

1. O

eski simden yeni sime rehper aktarma nasıl yapılır

poco x6 pro telefonum var bimcellden vodofona geçtim fakat kişiler aktarılmadı 2 simide takmam gerekiyo nasıl kişileri aktarıcam google telefon kullanıyorum nasıl yapabilirim
  2. O

Poco x6 pro 5g ekran koruyucu önerisi

Yaklaşık 3 hafta önce poco x6 pro 5g aldım çantamda üstündeki ince çizilmez önleyici filim çizilmiş baya bende ekran koruyucu almaya karar verdim nano ekran karuyucu olursa güzel olur xiaominin mağazasına gitme şansımda var gitsem yine aynı ekran dilimini yaktırabilirmiyim taktıramassam...
  3. O

Xiaomi Eedmi K70 PRO Alınmaya Deyer Mi?

yurt dışı xiaomi redmi k70 pro almayı düşünüyorum sizce alınmaya deyermi genelde oyun oynuyorum ısınma sorunu olurmu ımei atmak istesem sorun yaratırmı araştırdığıma göre türkiyede satışı yokmuş türkiyeye gelirmi ve o zaman ımei atmak sıkıntı olurmu fiyatını hak ediyor mu eyer alınmaya deyer bir...
  4. O

note 13 pro plus 5g mi iphone 15 pro max mı

kayıt yapmicam zaten
  5. O

onu yapmam biraz zor olur ama apple servisi kabul etmezse a kalite bi batarya alıp takabilirim bi sıkıntı çıkarırmı öyle 1718642144 veya aklımda samsung s24 ultrada var hemen hemen bir birine yakın telefonlar samsung kamera açısından düşük alıyo apple işlemci tarafında baya bi fiyat farkıda var
  6. O

pil sağlığı düştüğünde apple servisinde ücretli plarak batarya değişimi yapabilirmiyim bazı yerlerde okuduğuma göre sıkıntı çıkarıyorlarmış
  7. O

peki apple servisi sıkıntı çıkarırmı
  8. O

2 ay çalışmam gerekir ama deyermi sence rahat rahat oyun oynayabilirmiyim apple hakkında merak ettiğim bi şey daha var yurt dışı iphone aldığımda ilerde pil sağlığı düştüğünde apple servisine götürsem batarya değişimi yaparlarmı 1718641689 bide kayıt ettirmeyi düşünmüyorum 120+120 çift hat...
  9. O

yurt dışı redmi note 13 pro plus 5g alıcam ama iphonede almak kullanmak çok istiyorum genelde oyun oynarım sizce şimdi note 13 pro plus 5g mi almalıyım yoksa biraz daha çalışıp iphone 15 pro max mı almalıyım redmilerde hala ısınma sorunu oluyomu bazı yerlerde araştırdım iphone oyun için alınmaz...
  10. O

redmi note 13 pro plus 5G alınır mı?

oyun fotoğraf ve video
  11. O

yurt dışı 10 11 civarı
  12. O

yurt dışı redmi note 13 pro plus 5G almayı düşünüyorum mantıklımı bu fiyatlarda önerebiliceğiniz başka telefonlar varmı
  13. O

i7 3770k sistemi satarak amd sisteme geçme

tam kasaydıda çok,sorunu vardı kasanın kapaklar yok kasa çizik,ymuk psu sıkıntılı felandı iyi yutturdum bence bunaltmıştı benide
  14. O

yok ayrı ayrıda toplarım sorun diyil
  15. O

kasa fan boş ver uzay sistem yaparım
Geri