poco x6 pro telefonum var bimcellden vodofona geçtim fakat kişiler aktarılmadı 2 simide takmam gerekiyo nasıl kişileri aktarıcam google telefon kullanıyorum nasıl yapabilirim
Yaklaşık 3 hafta önce poco x6 pro 5g aldım çantamda üstündeki ince çizilmez önleyici filim çizilmiş baya bende ekran koruyucu almaya karar verdim nano ekran karuyucu olursa güzel olur xiaominin mağazasına gitme şansımda var gitsem yine aynı ekran dilimini yaktırabilirmiyim taktıramassam...
yurt dışı xiaomi redmi k70 pro almayı düşünüyorum sizce alınmaya deyermi genelde oyun oynuyorum ısınma sorunu olurmu ımei atmak istesem sorun yaratırmı araştırdığıma göre türkiyede satışı yokmuş türkiyeye gelirmi ve o zaman ımei atmak sıkıntı olurmu fiyatını hak ediyor mu eyer alınmaya deyer bir...
onu yapmam biraz zor olur ama apple servisi kabul etmezse a kalite bi batarya alıp takabilirim bi sıkıntı çıkarırmı öyle
1718642144
veya aklımda samsung s24 ultrada var hemen hemen bir birine yakın telefonlar samsung kamera açısından düşük alıyo apple işlemci tarafında baya bi fiyat farkıda var
2 ay çalışmam gerekir ama deyermi sence rahat rahat oyun oynayabilirmiyim apple hakkında merak ettiğim bi şey daha var yurt dışı iphone aldığımda ilerde pil sağlığı düştüğünde apple servisine götürsem batarya değişimi yaparlarmı
1718641689
bide kayıt ettirmeyi düşünmüyorum 120+120 çift hat...
yurt dışı redmi note 13 pro plus 5g alıcam ama iphonede almak kullanmak çok istiyorum genelde oyun oynarım sizce şimdi note 13 pro plus 5g mi almalıyım yoksa biraz daha çalışıp iphone 15 pro max mı almalıyım redmilerde hala ısınma sorunu oluyomu bazı yerlerde araştırdım iphone oyun için alınmaz...