bu kenetic i bende gördüm hocam hoşuma gitmişti aslında bana wifi 6 lazım önemli olan o yani şu anda, bi de bunun 1800mbps versiyonu var sizce hangisi iyi hangisi alınır?
1773168948
anladım hocam evet haklısınız çok teşekkür ederim o zaman router’e yöneliyim.
1773168996...
hocam router menzil genişletici değil mi acaba ? ben yanlış biliyor da olabilirim ama benim modemim Wifi5, 6’yı maalesef ki desteklemiyor direkt olarak yeni bir modem almam lazım değil mi acaba ?
1773168147
tplinke çok güvenemiyorum hocam bu diğer attığınız zyxel modem wifi 6 destekler mi...
Öncelikle hepinize merhaba, hayırlı ramazanlar diliyorum herkese. Benim yaklaşık 6 aydır süregelen sık sık internette kopma, taahhüt edilen hızı alamama ve internet gerektiren işlemlerde sorun yaşama problemlerim mevcut. Bu 6 aylık süre zarfında sık sık ağ sağlayıcım olan Vodafone ile yaptığım...
vay be, 8.sınıfın yaz tatilinde almıştım şu anda 12.sınıf bitmek üzere ve ben yaklaşık 1 ay önce bu kaleme veda etmek zorunda kaldım. Kalemin ucu kırıldı üstten basınca mekanizması kendini ileri atıyor, liseyi bu kalem ile bitirdim. Ruhun şad olsun 🥹👋
bu ürünü aktif olarak 31 aralıktan beri kullanıyorum mediamarkttan aldım ancsiz modelini (6699₺) ye satın aldım çok memnunum şarj süresi gayet iyi gidiyor anc eski kulaklıgımda vardı ancak bir kez olsun kullanmadım gerek duymadım alacaklar icin iyi fiyat yeni yılda zam geldi hayırlı olsun...
arkadaslar bu brita surahilerden filtrelenilen suyu icme suyu olarak kullanabilir miyiz, eve aritma sistemi taktirmak mi mantikli boyle sürahi almak mi