OtobüsGarı isimli üyenin son içerikleri

1. OtobüsGarı

Yardım Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

Akşam güncelleme yapıp pc kapadım bir sorun yoktu. Bu sabah bilgisayarı açtım şifreyi girdim şifre ekranında birkaç dakika takılı kaldı bende kapat aç yaptım ve bilgisayar açıldı ama arka plan siyahtı ve Armory Crate indirmemi istedi kabul ettim indi sonra tekrar denemek için bilgisayarı...
  2. OtobüsGarı

Güncellemeden sonra bazı sorunlar

Akşam uyumadan önce bilgisayarı güncellendim. Az önce bilgisayarı açtım şifreyi girdim 1dakika boyunca yüklendi ama açılmadı bilgisayar. Bende kapat aç yaptım açıldı ama busefer arka plan siyah olmuştu ve Armory Crate yüklensinmi sorusunu sordu bende kabul ettim. Windows 11 Pro kullanıcısıyım...
  3. OtobüsGarı

Bu hata ne anlama geliyor?

Sağol dostum çeviriden baktığımda ölümcül hata gibi bir şey olarak çevirdi çok endişelendim. Tekrar teşekkür ederim
  4. OtobüsGarı

Bu hata ne anlama geliyor?

Bilgisayarı açtım ve bu hatayla karşılaştım anlamı ne? bir şey yapmam gerekiyor mu?
  5. OtobüsGarı

1500TL mouse önerisi

Garantisiz olursa olmaz hocam
  6. OtobüsGarı

1500TL mouse önerisi

Çok falza oyun oynuyorum. Absürt dönüşler yapıyorum bu yüzden tepki süresi iyi olmalı. Bütçem max 1700TL. Kablolu, kablosuz farketmez. Başka konulara bakıyorum herkes herkesin önerdiğine kötü demiş ortak noktada buluştuklarınında stokları bitmiş. Önceliğim Vatan'dan önermeniz.
  7. OtobüsGarı

700-1000TL klavye önerisi.

Gümrük olayları falan var galiba uğraştırır mı?
  8. OtobüsGarı

https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK61-60-Ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1-Mechanical/dp/B0C77FLQ8Q/ref=sr_1_6?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=B0CYZ0LSDEX4&dib=eyJ2IjoiMSJ9.SJQpnWmbZTEcGMNCCqbszlo2dM5vyGSDd_UQFDOUMkktSE70QLUHEX5gB43Gs3w6DZFrZgqhpIkpSzANXSEPgS8lzxEVyA7GOBEslwnOO23eqBZO73C8V3Er...
  9. OtobüsGarı

Yani bu klavyeyi almıyımmı yine anlamadım hocam.
  10. OtobüsGarı

Anlamadım hocam switch nasıl değiştiricem? Bu konu hakkında bir fikrim yokta
  11. OtobüsGarı

https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-67720/?srsltid=AfmBOoqyTMYK6BO_iMtZ45NflJu3FL-Wh3uakzSiSDkW33M8HNAEMh2y Ben bunu almayı düşünüyorum önerir misiniz hocam. Yoksa sizin attığınızı mı alayım
  12. OtobüsGarı

1100tl mouse önerisi

Fps oyunları oynuyorum. Kablolu olursa daha iyi olur. Bütçem max 1300. Aklımdaki modeller: Attack Shark X3 Şarjlı Makrolu Optik Kablosuz Oyuncu Mouse LOGITECH G305 LIGHTSPEED 12000 DPI KABLOSUZ GAMING MOUSE-BEYAZ
  13. OtobüsGarı

3Bine klavye mouse öneri

Fps, hikayeli oyun karışık oynuyorum mouse ve klavyem çok eski yenisini almayı düşünüyorum. Max bütçe 3000 daha fazlası olmaz. Klavye, mouse'un uygulamaları olursa güzel olur. Yurt dışından öneri yapmayın lütfen alamam.
  14. OtobüsGarı

2k 240hz Monitor öneri

10k'ya 2k 240hz bulman neredeyse imkansız. Bütçeni genişletirsen 12-13k'ya bulabilirsiniz ama bütçeniz kesinlikle 10k ise 180hz'lere bakmanızı öneririm
  15. OtobüsGarı

Ryzen 5 7500F Soğutucu önerisi

Kasan 120mm destekliyor ve bu soğutucular 120mm yani sıkıntı olmaz
Geri