msi oc edition 4060 ti 16 gb vram 32gb ddr5 ram 16 16 msi a620 me pro 1tb m2 ssd 500 gb samsung 870 evo sdd amd ryzeen 7500 f işlemci bu sistem kule tipi soğutucu alalı 2 sene oldu sizce en doğru fiyat ne kadar biçilir
teşekür ederim rgb çok takıntılı değilim işlevi iyi olsun yeter bir de bir şey sorucam ben hayatımda hiç amd işlemciye soğutucu takmadım normalde intelerde altan demir plaka takıyoruz amd işlemcilere takarken üsten vidalımı yani ayrı bi aparatı varmı
Çift Kule Çift Performans
Yaklaşık 55,35 cm alana sahip 2 * 54 adet kanat dizisi, Sürekli ısı yayar.
260W TDP'ye Sahip 14900K İşlemci Sıcaklığı Sadece 94 Derece
14900K P-çekirdek 5.2Ghz, E-çekirdek 4.3Ghz Stres testinde frekans azalması yok. Oyun sırasında kare düşmesi yok.
6 Nikel Kaplamalı...
ben soğutucu takmayı biliyorum ama yinede almadan önce bir sormak istiyorum genelde hep intel işlemcilere saktım soğutucu bu amd işlemcilerde kule tipi soğutucu takarken anakartın alt tarafına metal plaka denen aparatmı neyse onu takmak gerekiyormu yoksa direk kenardan vidalımı
o zaman ay başında assasin sprit 120 plus v2 alıcam gibi duruyor zaten serin çalışsa yeter
1739622001
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO üstüne biraz para koyup bunuda alabilir bu nasıldır hocam
ben bilgisayar toplamaya gittim zaman game booster monitörlere bakmıştım ama çalışan kişi çok fazla kronik arza için geri geldini söyledi bana asus tuf gaming 24 inç 180 hz monitörü önermişti zamanında arada 1k 2k oynuyorudu asus tuf gaming almayı seçtim ve aşırı memnunum