Bu iki yazıcı arasında kaldım. Bu konuda pek bilgili değilim. Bir öğretmen tarafından evde çoğunlukla siyah beyaz çıktı için kullanılacak. Aralarındaki fiyat farkını vermeye değecek bir fark var mıdır?
Hocam bir ihtimal diyerek anakartı değişime yolladım yarın geliyor. Ekran kartımda bşr sorun yokmuş o da geldi yeni anakartla yarın deneyeceğim temiz kurulum yapıp. Umarım sorun anakarttadır da düzelmiş olur. Tekrar bilgi veririm
Bu sefer de böyle bir sorun oldu ekranda her şey sanki monitör bozulmuş gibi birbirine girdi bir anda görüntü bozuldu. Reset atınca düzeldi. Video yükleyemedim ekran görüntüsünden anlaşılır umarım. yani gerçekten anlayamıyorum işlemci falan mı bozuk. yazılımsal olarak böyle monitör bozulmuş gibi...
Bios son sürüm, Bahsettiğiniz sürüm driverı hem DDU kullanımından sonra hem de format sonrası kurdum sorun aynıydı. PSU olarak sharkoon 750w gold varken sorun var diye NZXT C1200 Gold aldım, fakat sorun değişmedi. Eski bir 25.3.1WHQL sürüm diriver kurmayı denedim şuan bir de onla deneyeceğim...
Bu sorun çözüldü mü çözüldüyse nasıl çözüldü hocam. 9070xt ekran ksrtımda bu sorunu yaşıyorum diye servise gönderdim 7800x3d işlemcinin dajili gpusu ile bağlıyım şu an onda da yaşıyorum bunu ne yapacağımı şaşırdım
Windows 10 kullanıp çöküp çökmeyeceğine mi bakayım?
1751195645
Ekran kartı bağlıyken evet güç testine soktuğumda aynı sorun oluyordu. Bu yüzden 1200w power aldım ama sorun yine geçmedi. Şuan ekran ksrtı takılı değil hala çöküyor drivier.