Otto isimli üyenin son içerikleri

1. O

9K BÜTÇE VAR PC LAZIM

Günlük kullanımda ne yaptığına göre de değişir nasıl bir sisteme ihtiyacın olduğu
  2. O

Yarım saatte bir internetin kopma/kesilme sorunu

Türknet kullanıyorum ve internetim türknetin gigafiber altyapısından geliyor, anlık olarak bu konuyu açarken 940mbps download ve 580mbps upload alıyorum. İnternetimin kopma sorunu aylardır oluyor ve hala tek bir çözüm bile sunmadılar, defalarca ekipler gelip asla çözüm odaklı olmayan şeyler...
  3. O

2x8GB f/p ram önerisi

Almak istediğim hazır sistemde ram kalmadığından ramsiz alıp kendim ayrı olarak ramlerini almayı düşünüyorum. Aslında hala ramli alabiliyorum ama kalan ram'ler kalitesine göre gereksiz derecede pahalı...
  4. O

6k bütçe ile monitör önerisi

VA olduğundan pas geçtim bunu ama teşekkürler IPS olan ilgimi çekti inceliycem teşekkür ederim
  5. O

6k bütçe ile monitör önerisi

Sistemim 4kya kadar kaldırabilecek bir sistem olacak, 2K IPS bir monitör bakıyorum. 144hz olursa eğer çok daha iyi olur
  6. O

Gencergaming Victor rx 6800xt sistem alınır mı?

https://www.gencergaming.com/victor-/-i5-11400f-/-rx-6800-xt-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-gaming-oyuncu-yayinci-bilgisayari Sistemi genel olarak tasarım için kullanacağım, bir yanım 3070ti yapsan driverlardan rahat edersin diyor ama saf güç olarak aralarında çok büyük fark var...
  7. O

Çözüldü✓ 15-17K arası tasarım ve oyun bilgisayarı

Direk sistem önerecek bilgim yok ama bu fiyat bandında nvidia dışına çıkma, nvidia driverları tasarım için her zaman daha uygun oluyor bu bütçede amd pişman ettirir. 3050 gibi bi kartla tahminimce okulunu rahatça bitirirsin. Render süreleri belki bi tık can sıkabilir
  8. O

Çözüldü✓ 15-17K arası tasarım ve oyun bilgisayarı

tasarım için hangi programları kullanacaksın
  9. O

20-22K bütçe ile hazır sistem önerisi

Çok güzel gözüküyor sistem, eksiği var mı acaba anakartında falan yetersiz denebilecek parça?
  10. O

20-22K bütçe ile hazır sistem önerisi

Başlıkta yazdığım gibi 20K civarı bir bütçe ile bilgisayar almayı düşünüyorum. Genellikle tasarım yapacağımdan dolayı ekran kartı nvidia olursa driverlardan dolayı daha iyi oluyor ama güzel bir fırsat varsa amdye de yönelebilirim. Şimdiden yardımcı olan olursa teşekkür ederim biraz cahiliyim bu...
  11. O

Render ve tasarım için yeni masaüstü bilgisayar

Böyle bir sistem alıp zamanla upgrade etme fikrim var aslında teşekkür ederim önerin için, fiyat olarakta sisteme göre çok iyi duruyor attığın link. 9.5K'ya güzel bir sistem gibi gözüküyor fakat zamanım olduğunu düşünürsek 3000 serilerinden bir kart beklemem doğru olmaz mı 2060 yerine...
  12. O

Açıkçası bütçe oynayabilir, stok bekleyeceğim için köşeye daha çok para atarım büyük ihtimalle
  13. O

Aslında öneriden çok sorularım olacak. Sistem için tavsiye vermek isteyen varsa bütçem 5-10k arası olacak. Hemen toplamayı düşünmüyorum stokta ürün olmadığından dolayı, o yüzden 3060ti bekle gibi önerileriniz varsa işime yarayacaktır. En önemli sorum, render için bilgisayarımda neye ihtiyacım...
Geri