OTTOv isimli üyenin son içerikleri

1. OTTOv

Pc ile İlgili Fikirleriniz Lazım

Merhaba o kadar uzun bir şey yazmışsınki yapay zekadan sana bir özet çıkardım. Bu özetle üyeler daha rahat anlayabilir sanırım. Kaza: Kardeşi kasaya kola dökmüş, sistem patlamış. Sadece SSD, HDD ve eski HD 6670 ekran kartı kurtulmuş. Kazık: Mahalle bilgisayarcısı, kurtulan HD 6670'in yanına...
  2. OTTOv

Rahatsız Etmeyecek Kablosuz Kulaklık Önerisi

Koltuğa yaslanma konusunda hangi kulaklığı alırsanız alın aynı durum olur. Kulakiçi kullanmak dışında başka çözüm yok gibi sizin açınızdan.
  3. OTTOv

5060tı Sistem Kurma Tavsiyesi

Ryzen 7 7700 ü kaç liraya almayı planlıyorsunuz. Fiyatı yakınsa az önce fırsatlar kısmında 9700x paylaşıldı 11 k fiyata.
  4. OTTOv

Rahatsız Etmeyecek Kablosuz Kulaklık Önerisi

Masa düzeni çok önemli değilse ankerin bluetooth hoparlörlerinden birini satın alın bir adaptör ve şarj kablosuyla sürekli şarjda tutarak kullanın.
  5. OTTOv

Bilgisayarımı Yükseltmek İstiyorum

Aslında memnun olup olmayacağınız size kalmış. Şu anda yaşadığınız bir problem var mı ? R5 5600 e geçtiğiniz zaman cs valo gibi oyunlar haricinde iyiki yükseltmişim diyeceğiniz bir fps artışı olmaz. Ancak bilgisayarı işlemci ağırlıklı kullanıyorsanız r5 5600 e geçmenizi önerebilirim. Am4 de...
  6. OTTOv

Am5 e geçmek minimum 30 k ya mal olur. Ekran kartınız güzel bir süre daha idare edebilir sizi. Am5 e geçtikten sonra 30 k harcadığınıza değecek bir fps farkı olmayabilir fakat ileride ekran kartı yükseltmesi yaparsınız. Am4 de kalırsanız işlemciyi 5700x veya 5600 yaparsınız yanına bir 16 ram...
  7. OTTOv

❌İndirim Bitti! Julius Öğütülmüş Filtre Kahve X16 213,34 TL

Çektim bende. Satın aldıktan sonra sayfa yenilendi 3k oldu fiyatı.
  8. OTTOv

9700x 10.999 TL İtopya

Fiyatları aynı olsa bile ben 9700x tercih ederdim.
  9. OTTOv

Am4 platformunda devam mı edeceksiniz ?
  10. OTTOv

Pc Upgrade Am4'ten Am5e Geçiş

Ryzen 7 7800x3d demek istediniz sanırım. Ara ara indirimde 13 k civarına düşüyor. 2x16 ddr5 ram 23 k civarı. Soğutucunuz yoksa 2k da soğutucu masrafı. Asus 650m-r anakartta alırsanız 5k civarında sanırım.
  11. OTTOv

Lianli Sxo 850 Power Supply Kabloları Nereye Bağlanır

anakartınıza göre 2 tane 8 lik cpu girişi 1 tanede 24 lük pin girişi. 2 adet 8 li girişi anakartın sol üst koşesindeki yere bağlamanız gerekiyor. Psu kablolarının üzerinde bilgilendirme için küçük yazılar vardır.
  12. OTTOv

Öneri Elimdeki Monitörü Yükseltmeye Değer mi ?

Counter strike, lol, valorant gibi oyunlar harici 2 k da 144 fps i çoğu oyunda geçemeyeceğinizi düşünüyorum. Sadece bu tür oyunlar için istiyorsanız düşünülebilir ancak yüksek bütçeli oyunlarıda oynayacaksanız monitörü tam performans kullanamayacaksınız hatta 2 k olduğundan fps dahada düşeceği...
  13. OTTOv

Kuzenime Gaming Laptop Almak İstiyorum Bütçem Max 35k

Kendi bilgisayarıma daha dün format attım. Chrome sekmesi ve steam gibi basit şeyler açık olmasına rağmen 12 gb ram kullanıyordu. Bütçe meselesi biliyorum ancak bu dönemde 8 gb ram alınmaz.
  14. OTTOv

Öneri Elimdeki Monitörü Yükseltmeye Değer mi ?

Laptopın resmi sitesiinden kontrol edin. Hdmi 2.0 desteği varsa 1440p 240 hz alabilirsiniz.
  15. OTTOv

Ptt Avm Den Telefon Alınır mı

Ben ptt avm den 2 hafta önce ryzen 7 9700x işlemci aldım. Satıcının ismini diğer pazar yerlerinde kıyasladım oradaki yorumları olumlu olunca sipariş ettim bir sorun yaşamadım.
Geri