Ayırdığım bütçe 3500 , 4000 TL kadar. Bu şekilde de olabilir tabi. Hesaplama tuşları var. Bunda tuş dizilimi Türkçe mi? Tuş üzerindeki harfler karanlıkta görünüyor mu?
Merhaba. Kablolu kablosuz olabilir. %100 tam klavye almak istiyorum. İtopyada şuan indirimli bu klavye alınır mı, alınmaz mı? Bu değilse hangisini almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
https://www.itopya.com/razer-blackwidow-v4-x-green-switch-kablolu-turkce-gaming-klavye_u24797
Merhaba. Şuan HyperX Cloud 3 kablolu kulaklık kullanıyorum. Memnunum, ama tek sıkıntım kablo. Keşke ilk başta kablosuz tercih etseydim. Ama hiçbir şey için geç değil.
Sizden iki konuda tavsiye istiyorum. İlki, Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Genellikle hikayeli oyunlar ve film dizi...
O kadar da değil hocam. Trendyol'da Hepsiburada'da vs 3 bin ile 5 bin bandında milyon tane koltuk var. Claws modelleri falan. Bazıları gerçekten kötü evet ama bazıları da alınabilir eğer günün yarısını bilgisayar başında geçirmeyen biriyseniz.
Sosyal ortam tabi kimse kimsenin gerçek hayat...
"Bütçesi koltuk için çok yüksek olmayıp fiyat performans ürünü arayan arkadaşlar için açtım bu başlığı" diyerek konuya başlayıp 10bin liralık koltuğu önermek de ne bileyim baya abes olmuş. Güle güle kullanın.
Bu Epic'in uygulamasını indirdim telefona. Sadece telefon oyunları var. Steam gibi bir uygulaması yok mu? İndirimden birkaç oyun almayı düşünüyorum. Ama bağlantı için sadece tarayıcı üzerinden mi giriyoruz?
Merhaba. Alttaki seçeneklerden birini düşünüyorum. Fiyatları birbirine yakın ürünler. Özellikle numerik tuşların olmasını istiyorum. Onun dışında genellikle oyun oynamak ve temel bilgisayar, internet işlemleri için kullanılacak.
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden? Bu fiyat...