abi sağolsunlar yeni kart gönderdiler de yeni gelen kartta da aynı sorunu yaşıyorum. Hazır sistemlerin garanti kapsamlarının parça başı olması sorunu yalvarırım incehesap"a ilet. Kayıt oluşturdum pcyi komple alıp kurup göndermelerini rica ettim. Haftalar oldu kafayı yicem. Önce bozuk geliyor...
Stok kalmadığı için daha üst model ile değişim yapmışlar. Bu sefer de yanlış adrese göndermişler sanırım kargo 3 gündür saçma sapan yerlerde gezip duruyor. Ben tekirdağ süleymanpaşadayım, kargo tekirdağ çerkezköye gönderilmiş. İncehesaptan destek kaydı oluşturdum. Tam hizmeti övecektim bir de bu...
değerli yorumun için teşekkürler dostum. Kablo oynaması ya da kartın, güç kablolarının tam oturmamış olması ihtimallerini ben de düşünerek kontrol etmiştim sorun yoktu.
Bahsettiğin bölümdeki "kafa göz dalarım" durumu "hukuki yol aramak" anlamında dövmek anlamında değil zaten kimi dövüyoruz :)...
bence yapabileceğin bütün testleri yap kendince bi sonuca var önce. Toplama sistemler parça başına garantili olduğundan parçayı göndermek gerekiyor sadece. Ancak biz kullanıcı olarak bir sorunun donanımın hangisinden kaynaklandığını anlayabilecek kadar yetkin olmayabiliriz ve olmak zorunda da...
bence sadece displayport ile deneme yapıyorlardır. Ama kendi görüşüm tek bir portta hata varsa kart komple hatalıdır özellikle fabrika çıkışı öyle ise yenisi ile değiştirilmeli. Ancak sizin özelinizde sonuçta bir süre kullandıktan sonra gönderecekseniz en azından tamir teklif edilmeli . Garanti...
ben bu durumu olumsuz yorum yapmama izin vermediklerinde farkettim maalesef biraz geç oldu. Kötü bir dil de kullanmadım gayet bozuk olduğunu belirttim. Beklentim yorumu yayınlayıp altına ilgilendiklerini yazmaları bu kadar. Güven kazanmak bu kadar kolay yani. Çözdüklerinde de ben altına teşekkür...
merhabalar çok teşekkür ederim. Yapılabilecek her testi yaptığımdan ben de sorunun üretimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çalışanları da çok suçlamak istemiyorum muhtemelen tek programla yanu Furmark ile testi yaptılar ve onlara normal göründü. Tek korkum iadede nota yazdığım gibi msi...
evet hem monitöre taktığım girişi, hem hdmi kablosunu değiştirdim. Bir değişiklik olmadı maalesef keşke öyle olsaydı.
1747425612
Test yaparken maksimum 350wattlarda seyretti. JD 750watt ama içeriden bir sorun olabilir mi bilemem . Kullanıcı olarak farklı güç kaynağı ile test etme şansım olmadı...
merhaba. yanıtınız için teşekkürler. colorful yanlış olmuş hep karıştırıyorum. Dediğiniz gibi . Kartı bugün incehesapa geri gönderdim. Gerekli açıklamayı not olarak yazdım ve test edeceklerse furmark yeine msi kombustor kullanmalarını yazdım. Gerçi bi 4k video açmaları bile yeterli olacaktır ...
Merhaba dostlar;
Dün ince hesaptan verdiğim hazır sistem siparişim geldi ve ekran kartı harici olarak gönderildi. Ekran kartı hassas olduğundan kendimiz takmamız gerekiyordu. Sorun değildi ekran kartını taktım, driverları kurdum, yeniden başlattım vs..
Oyun oynamaya başladığımda normal...