Hadi öteye kardeşim ne old belli zaten sen kime ne anlatıyon? Çinden ürün al üzerine atom bilişim yaz dandik ram anakart al eski nesil i7 koy fiyatını x2-3...
şimdi dostum sen bunu üstüne basarak söylüyorsun bunu atom bilişimin getirdiğini nerden biliyorsun ben kimin getirdiğini biliyorum da ben korkarım böyle bir...
Facebook gruplarında buldum, bir süredir arıyordum, Allah nasip etti denk geldi. Beyefendi uyguna koymuştu, ilk ben gördüm aldım, çok da iyi bir satıcıya...
Gereksiz bir diyaloğa girdi; egosundan dolayı hatasını kabul etmiyor. Teknik konuşunca haklı olduğunu sanıyor ama söyledikleri kelime oyunundan ibaret ve...
Kardeşim, burada hatalı olan sensin. Gereksiz yere uzatıyor ve kendini daha da küçük düşürüyorsun. 'Benim bildiğim bu' demek yerine, sanki kanunmuş gibi...
2 gün önce gece ikinci el 32Gb Kingston Ram'leri 11K'ya aldım. 5200Mhz Cl36 ama olsun manuel o.c ile 6000/30 yaparım en kötü 6000/36 yapar geçerim. Çok...
Büyük ihtimalle ondandır.
Aim kassan daha hızlı adapte olursun ama beklentin çok büyük olmasın zaten sistem iyi sen en dibi zorluyorsun 240hz den 380'e...