Ou-Sama isimli üyenin son içerikleri

1. Ou-Sama

Nvıdıa Sürümü Problemi: 616.56

Son sürümlerde zaten kaldırıldı çok istiyorsan microsoft store'dan indirebilirsin.
  2. Ou-Sama

Biostan Cıkamıyorum Secure Boot Violation Hatası Veriyor

O zaman ilk attığım ayarlar olacak kırmızı hatanın fotosunu at bakalım.
  3. Ou-Sama

Biostan Cıkamıyorum Secure Boot Violation Hatası Veriyor

Os Type Windows UEFİ Csm Disable Secure Boot Enable Mode standart Ayarlar bu şekilde olacak ama secure boot key lerini temizle sonra default keyleri geri yükle dene eğer olmazsa Windows UEFİ yerine other Os Csm Enable Secure Boot disable olacak Yukarıdaki ayarları yaptıktan sonra güvenli ön...
  4. Ou-Sama

Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

CS` de Nvidia kartlar daha fazla FPS veriyor 9070XT yerine 5070 tercih edilir ama 500FPS`leri o değerlerde görmek için 5070Ti hatta 5080 lazım.
  5. Ou-Sama

3080 Ti Ekran Kartı Hala Alınır mı?

Ben olsam ikinci el 5070 alırdım.
  6. Ou-Sama

3080 Ti Ekran Kartı Hala Alınır mı?

3080 Ti`a 30K verilmez, sıfır olsa bile verilmez.
  7. Ou-Sama

AMD Ekran Kartı Hata Veriyor

O iş tam öyle olmuyor kablo için söylenen 150W güvenli çalışma standardı bunun üzerinde çalışabilir, Psu`lar artık tek 12V den yüksek güç verebiliyor. Buradaki sorun şu akım ve amper katlanarak artıyor kablo kalitesi iyi değilse soketin erime riski var, stabilite sorunu da PSU kalitesine göre...
  8. Ou-Sama

AMD Ekran Kartı Hata Veriyor

Çok bildiğini sananlar da çok bilmiyor; özellikle sıfır kartta 94°C hotspot diyen soğuk bir duş alsın. Benim 4090'ın hotspot'u değil, bellekleri bile o kadar ısınmıyordu. PSU konusunda da şunu diyeceğim: Ortada elbette incehesap( zaten işe yaramaz alçak bir firma) sorumsuzluğu var ama AMD...
  9. Ou-Sama

Gıgabyte X870 Aorus Tachyon Ice Am5 Ddr5 8600mhz+(Oc) 20.500 TL

Fiyatı yüksek ama oc tutkunları için bir alternatif o yüzden fiyatına bir şey demiyorum ama normal kullanıcının uzak durması gerek. 20K verdiğim anakartda tek thunderobot olması üzücü.
  10. Ou-Sama

Gıgabyte X870 Aorus Tachyon Ice Am5 Ddr5 8600mhz+(Oc) 20.500 TL

Bu anakart sana göre değil haberin olsun. Bunun yerine Stealth Ice daha mantıklı. Alayım da kenarda dursun bir kart hiç değil, İsraf olur. Bu anakart o.c anakartı bu yüzden 2 slot.
  11. Ou-Sama

RTX 5070 Neden RX 9070 XT Yerine Tercih Ediliyor?

İnsanların alışkanlıkları, reklam&pazarlama, eskiden AMD alıp sorun yaşayanlar buna bağlı markanın eskiden kalma kötü imajı ve güvensizliği vs onlarca sayılabilir ama bunlar düzelse bile kardeşim bir konu var ki o da 2026 yılında GPU alan biri artık sadece oyun için almıyor. Burada bir çok...
  12. Ou-Sama

Am4 Soket Anakart Tavsiyesi

İşlemciyi sök tak önce öyle dene, düzelebilir.
  13. Ou-Sama

Lolde FPS Düşüşü RX 9060xt 16gb Ryzen 5 7500f

LOL`de yüksek FPS karakteri geri fırlatıyor. 500FPS alsanda 140`a sabitleyeceksin zaten, takılma bu kadar oyun 60FPS tabanlı.
  14. Ou-Sama

Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

Hile açmasan yemezdin. Hiç biriniz inandırıcı değilsiniz.
  15. Ou-Sama

Yardım Internet Hız Düşüklüğü

Modem kaynaklı olabilir.
Geri