Ou-Sama isimli üyenin son içerikleri

1. Ou-Sama

Arkadaşlar hof 5080 alınır mı?

tabii ki de HOF.
  2. Ou-Sama

Hangi termal macun daha iyi

İkisini de kullandım, tecrubeme göre TF7.
  3. Ou-Sama

Ddr5 ram fiyatları DAHA DA yükselir mi ?

Ram fiyatları bazı dönemler artar. DDR4'de de yaşandı bu. 500Tl'ye 2x8 16Gb kit alınıyordu sonra fiyatlar arttı ve 8Gb Tek modüller 600Tl bandına çıktı hatta çok iyi hatırlıyorum 8Gb modül Corsair Vengeance 580Tl'ye almıştım ardından tekrar normal seviyesine dönmüştü. Bir süre bu şekilde yüksek...
  4. Ou-Sama

Ekran Kartındaki Güç Kablosunu sökemiyorum

Kartı yuvasından sök eline al öyle dene. Sıkışmışsa da sağ sol esneterek çıkarabilirsin.
  5. Ou-Sama

Ekran Kartındaki Güç Kablosunu sökemiyorum

Sağ sol yaparak çıkart.
  6. Ou-Sama

Valorant hesabımın degerını ogrenmek ıstıyorum

Ölü fiyat vermedikçe çıkmıyor, piyasası kötü. Hesaplar zaten geri çekilebiliyor.
  7. Ou-Sama

5070 vs 9070xt. Hangisi tercih edilmeli?

Geriye dönük kayıttan bahsetmiyorum o zaten var ama orada sürekli olarak tuşa basmak aklında olması lazım hızlı oyunda basamıyorsun bazen unutuyorsun kayıt süresini de çok uzun alırsan FPS kırıyor.
  8. Ou-Sama

Ben yukarıda aslında her şeyi yazdım, ama okumadan cevap vermek pek hoş olmadı. Sana durumu bir örnekle anlatayım: Bizim DC grubunda sürekli güzel anlarımızı, adam öldürdüğümüz momentleri paylaşıyoruz. Ben 9070 XT alırsam ekran kaydını manuel açmam, sonra videoyu düzenlemem ya da geriye dönük...
  9. Ou-Sama

Troll mesaj değil. 9070XT` nin tek avantajı daha performanslı olması ama teraziye koyunca 5070 benim için daha ağır basıyor. Günümüzde ihtiyacımız olan tek şey sadece performans değil. Kendi kullandığım programlardan örnek vereyim. Broadcast, maxine, highlights bunların AMD de karşılığı bildiğim...
  10. Ou-Sama

7800X3D İşlemciye Geçiş Yapıyorum

Ortalama FPS yerine en düşük %1 FPS veren değerin ortalaması. Yani 10.000 kare çizildi bu 10.000'in %1lik kısmı 100 kare eder bunun 100 karesi yani en düşük %1 liğin ortalamasını alır bu değerler düşükse oyunda anlık takılmalar olur.
  11. Ou-Sama

Evet gönderiye baktım seni hedef almışım, sen doğru yazmışsın kardeşim haklı olan sensin. İyi forumlar.
  12. Ou-Sama

Haklısın kardeşim sen doğruymuşsun.
  13. Ou-Sama

Atsaydın ya o kısmı da niye alıntılamadın yok diye mi? 7800'ün daha güçlü olduğu hala bir gerçek sözümün arkasındayım getir 7800ü +2k vereyim 9700x'i al.
  14. Ou-Sama

Yardım NZXT F120 120MM 1.909TL YE ALDIM MANTIKLI MI YAPTIM?

Bu fanların ledi kaliteli diğer fan renk kalitesi ve parlaklık olarak yaklaşamazsa sırıtır.
  15. Ou-Sama

Yardım NZXT F120 120MM 1.909TL YE ALDIM MANTIKLI MI YAPTIM?

Tarz olarak kastetmiştim, zaten senkron edemeyeceksin farklı platformlar. Bu fanlar dairesel ledli, seninkiler içten ledli rgb core sana daha uyumlu olurdu da neyse seni bozmazsa önemli değil. Bu ledlerin sevdiğim kısmı led kalitesi. Parlaklığı yüksek uygulamasında çok fazla ayar var kullanımı...
Geri