sorunu çözmek için çaba harcamaktan sıkıldım böyle kullanıyorum kafasına göre bazen bozuk şekilde açılıyor benim tahminim sorun anakartta sebebi ise bazende klavyenin bağlantısı kopuyor ve sök tak yapınca oda düzeliyor :d
elimdeki monitörle eşdeğer deneyebileceğim bir monitör yok daha düşük...
Yeni bir psu aldım msi mag a750 gl onun montajını yaptım biraz önce sistem çalışıyor kasa fanları işlemci fanı ekran kartı fanı hepsi çalışıyor ama görüntü yok
kablo değiştirdim düzelmedi
monitörü başka bilgisayarda denedim sorun yok
ikinci monitörde bu sorunu yaşamıyorum tahminimce onun özellikleri düşük olduğu için
aynı sorunu bende yaşıyorum bu gün yeni bir hazır sistem aldım 2k 240 hz olan monitörüm ana monitörüm bilgisayarı açtığmda bios ekranından itibaren ana monitöre bozuk görüntü veriyor kapatıp açarsam yada dp kablosunu söküp takarsam sorun çözülüyor ve bir daha tekrarlamıyor hdmi la bağlı ikinci...
yeni bir hazır sistem bilgisayar aldım bu gün kurarken bazen bilgisayar açılırken ekran çizik çizik 4 e bölünmüş garip bir şekilde açılıyor kapatıp açınca düzeliyor sebebi nedir ne yapmalıyım
Yeni bir masaüstü pc aldım eski ssdmi takıp çalıştırdım windows benden pinimi değiştirmemi istiyor pin değiştirmek için microsoft hesabıma girerken internet bağlantısı yok diyor
Videoda anlatılan sorun ama ben email hesabımın şifresini girdiğim yerde takılıyorum internet bağlantısını kontrol...
vakit ayırdığın için saol toparladığın sistem ayrı ayrı bende toplamıştım buna benzer bir şey ama kablolama montaj vs uğraşmamak için hazır sistemlere yöneldim illaki hazır sistemlerde montaj ücreti yazmasada onu bir şekilde çıkarıyorlar.
topladığın sistemde ana bileşenler zaten aynı anakart...
bu sistemi satın aldım r5 7500f uzun yıllar işimi görürmü yoksa daha üst bir işlemcimi tercih etmeliyim yada sistem hakkında farklı önerileriniz varsa onuda yazabilirsiniz
paylaştığın sistemde ram seçeneğinde 6000/30 yok 6000/36 var
ama sistem f/p çok iyi gibi görünüyor aklıma takılan kısımları ekran kartı markasıyla kasa psu diğerinde msi olması bana daha fazla güven veriyor marka farkına 7000 tl verilirmi onu bende düşünüyorum şu an
1751209664
paylaştığın...