Ourcann isimli üyenin son içerikleri

1. O

Yardım Ekranda Garip Çizikler Oluyor !

geçen haftaya kadar monitörle beraber gelen kabloyu kullanıuordum büyük ihtimalle monitörle eşdeğer 1.4 kabloydu üzerine baktım ama herhangi bir bilgi bulamadım Yenileme hızını düşürdüğümde sorun yaşamıyorum zaten CRU Nedir yardımcı olabilirmisin
  2. O

[H3 id='VIEWSONIC+27+VX2758A-2K-PRO-3+1Ms+240Hz+IPS+GAMING+MONITOR+']VIEWSONIC 27'' VX2758A-2K-PRO-3 1Ms 240Hz IPS GAMING MONITOR [/H3] https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2758a-2k-pro-3-27-1ms-240hz-ips-gaming-monitor.html
  3. O

https://www.gpumagick.com/scores/2953850
  4. O

Evet https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL59ZSBB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 geçen hafta aldım bunu
  5. O

Monitör menüsünde dp seçeneği olarak 1.1 var onu seçtiğimde 240 hz olarak kullanamıyorum monitörü fresync özellğini açık yada kapalıyken aynı problem oluyo bu gün ekran kaydı alarak denedim görüntü bozuluyor ama ekran kaydı videousunda görüntüde bozulma yoktu
  6. O

garantiye gönderdim bir defa 165hz 2k monitörde deneyip benchmark testi yapıp geri yolladılar. bildiğin üzere süreç biraz uzun 15 gün sürüyor geri gelmesi bende tekrar o kadar beklemek istemediğimden göndermedim. psu değiştirdim güvenmediğim bir marka olduğu için MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold...
  7. O

sorunu çözmek için çaba harcamaktan sıkıldım böyle kullanıyorum kafasına göre bazen bozuk şekilde açılıyor benim tahminim sorun anakartta sebebi ise bazende klavyenin bağlantısı kopuyor ve sök tak yapınca oda düzeliyor :d elimdeki monitörle eşdeğer deneyebileceğim bir monitör yok daha düşük...
  8. O

kablo değiştirdim düzelmedi monitörü başka bilgisayarda denedim sorun yok ikinci monitörde bu sorunu yaşamıyorum tahminimce onun özellikleri düşük olduğu için
  9. O

Bilgisayar açılırken glitchli bozuk ekran sorunu

aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüme ulaşabildinizmi
  10. O

Psu değiştirdim Ekrana görüntü gelmiyor

Psu tarafu bu şekilde defalarca kontrol ettim
  11. O

Psu değiştirdim Ekrana görüntü gelmiyor

Yeni bir psu aldım msi mag a750 gl onun montajını yaptım biraz önce sistem çalışıyor kasa fanları işlemci fanı ekran kartı fanı hepsi çalışıyor ama görüntü yok
  12. O

RTX 5070 GÖRSEL BOZULMA SORUNU

aynı sorunu bende yaşıyorum bu gün yeni bir hazır sistem aldım 2k 240 hz olan monitörüm ana monitörüm bilgisayarı açtığmda bios ekranından itibaren ana monitöre bozuk görüntü veriyor kapatıp açarsam yada dp kablosunu söküp takarsam sorun çözülüyor ve bir daha tekrarlamıyor hdmi la bağlı ikinci...
  13. O

yeni bir hazır sistem bilgisayar aldım bu gün kurarken bazen bilgisayar açılırken ekran çizik çizik 4 e bölünmüş garip bir şekilde açılıyor kapatıp açınca düzeliyor sebebi nedir ne yapmalıyım
  14. O

Windows açılmıyor eski ssd

Yeni bir masaüstü pc aldım eski ssdmi takıp çalıştırdım windows benden pinimi değiştirmemi istiyor pin değiştirmek için microsoft hesabıma girerken internet bağlantısı yok diyor Videoda anlatılan sorun ama ben email hesabımın şifresini girdiğim yerde takılıyorum internet bağlantısını kontrol...
Geri