Outhis isimli üyenin son içerikleri

1. O

Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

Ben sitede hesap açamıyorum hata kodu 500 yazıyor
  2. O

Siteye yeni hesap açabilen var mı
  3. O

Siteye hesap açamıyorum hata kodu 500 diyor
  4. O

Tel no işi sıkıntı onu nasıl hallediyosun ki
  5. O

🔥İndirim 🔥North Bayou F80 Monitör Kolu 1.016 TL🔥

34 inç ama ultrawide monitörde kullanılır mı? Kilogram sınırı 9 ürünün ancak 32 inç demişler benim monitör 6.5 ama 34 inç sorun olur mu
  6. O

🔥İndirim Spigen 45W USB-C Hızlı şarj Adaptörü + Örgü şarj Kablosu 429TL

Bunu mu alim yoksa 47w 2 portlu olanı mı o da 400 tl galiba ama kablo yok
  7. O

BOSCH SIRT ÇANTASI 137₺

Spor çantası olarak almıştım geçen memnunum
  8. O

🔥İndirim Patriot Viper Venom 16 GB 6000 Mhz 1.759 TL

Vallahi tuhaf olay Oyun oynarken tık diye ses geldi sağa sola bakıyorum masanın altına bakıyorum noldu diye bulamadım en son kasaya baktım ekran kartının üstünde bir cisim var :D
  9. O

🔥İndirim Patriot Viper Venom 16 GB 6000 Mhz 1.759 TL

Hocam ben bunun kitini almıştım 5 6 ay oldu geçen oyun oynarken kendi kendine heatsinki çıkıp ekran kartımın üstüne düştü garantisi oksid bilişim rami kit olarak 2sini birden göndermen gerek diyorlar Ben de bilgisayarsız kalmamak için göndermedim ama heatsinkin düşmesi çok rezil bir olay...
  10. O

Ram soğutucusu çıktı

Beyler ramin soğutucusu oyun oynarken düşüverdi ekran kartının üstüne Sadece soğutucu düştü ram çalışıyor Sizce ben termal bant ile yapıştırıp kullanayım mı yoksa garantiye mi gönderim Garanti ne yapar? O da yapıştırıp gönderir diye düşünüyorum
  11. O

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

Hocam windows üzerinden ses şiddetini ayarlayabiliyo musun
  12. O

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 9800X3D Tray 19.999TL Peşin fiyatına 3 ay taksitli

söylediğin genel olarak doğru ancak bazı oyunlarda x3d gerçekten aşırı fark ediyor. Örneğin rust,tarkov,microsoft flight simulator gibi oyunlar Bu oyunlarda işlemci çok etkili Ancak çoğu oyunda işlemci o kadar da önemli değil dediğin gibi 7500f çoğu zaman iş görür 8 9 aydır 7500f ile rtx...
  13. O

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

Ben edebiliyorum hocam Ama o sağ alttaki ses simgesi buglandı sanırım ayarladıktan sonra başka değer gösteriyor gerçek değeri gösteremiyor nedense ama gerçek çıkan ses ayarladığım değerden çıkıyor
  14. O

🔥İndirim Ryzen 7 9800X3D 20.199TL

Magicten 19.999a aldım 20bin altına düşsün alıcam diyodum çıktığından beri sonunda yakaladım 7500f yi emekli etmenin zamanı geldi :D
  15. O

🔥İndirim Ryzen 7 9800X3D 20.199TL

Link var mı?
Geri