Max 3000 küsür tl bandında ses seviyesi yüksek sadece oyun için kulaklık ve gerekirse ona uygun fp fiyatı aşırıya kaçırmadan ses kartı da olabilir. Bundan önce razer v2x kullandım ses kalitesi olarak güzeldi ama yüksekliği tatmin etmedi ses kasmakta biraz zorlandım oyun olarak r6 pubg tarzı...
Merhabalar dostlar evime 2 gün önce 1000mbps Türktelekom alt yapılı internet döşettim bilgisayar da 950 mbps hız alıyorum fakat telefon kısmında sadece 100 mbps alabiliyorum arkadaş a73 telefon ile 300 400 mbps alıyor eşim ise xiaomi note 11 ile yine aynı 300 4000 mbps internet alıyor sorun...
Arkadaşlar ttnetten 1000 mbps internet aldık fakat malum fiyatlardan dolayı tek aboneliği iki kişi kullanacağız yani komşumla birlikte şimdi benim router mı almam gerekiyor modem mi almam gerekiyor mesh mi almalıyım ve eğer bunlardan herhangi birini aldığım zaman köprü modu varmış sanırım bunu...
Hocam konuyu müzdarip olduğum sebeplerden dolayı hortlatıyorum bu konularda az çok bilginiz var sanırım evimin önüne kadar ttnet logarı geliyor ve saha dolabı yaklaşık 25 30 mt uzağımda evime alt yapı çektirmek istiyorum fakat müstakil ev sizce nasıl bir yola başvurabilirim ücretli bir şekilde...