pahalı ya, wahl genelde ucuz ürünleri olan bir marka bu niye pahalı bilmiyorum ama amazon puanı 3 küsur. Bu fiyatlarda braumun cihazları var. Veya daha uyguna bir şey alınabilir.
bunu 2 3 sene kullandım. 200e falan hbden almıştım zamanında. bekledigimden uzun gitti. hatta pederle ortaklaşa 2 kişilik kullandık diyebilirim. Bu arada oneblade cihazdan 2 tane var. O da geçen sene çok ucuza iniyordu. Hala kullanıyorum ama onun yeri ayrı bunların ayrı.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/category/tiras-makinesi-465822.html?marketplace=MediaMarkt&sort=currentprice+asc bazı modellerde güzel indirimler var. Ben 599luk goldmaster olanı aldım. Epey akakçe gibi sitelerden kontrol ettim gerçek indirimler.
ben de robot süpürgeyi gereksiz buluyorum xd hatta dik süpürge de gereksiz, alacaksın borulu arkadan tangır tungur fişli vidanjör gibi çekecek bütün tozları. yok şarjı bitti yok filtresi doldu onu boşalt ne gerek var
bu fiyatlara zilyon tane akıllı saat ve bileklik var. Tarz meselesi mi bilmiyorum ama bana dokunmatik telefonlar çıktıktan sonra tuşlu telefon kullanmak gibi geliyor bu olay.
reis hakkını yeme alan herkes çok memnun renkleri falan da iyi, bu fiyata a101 markaları falan var. Next de eski markadır ama bilemiyorum bakmak lazım daha uygun modelleri de var sanırım.
Ben pek güvenemedim arkadaşlar, ucuz etin yahnisi kara olacak gibi hissettirdi. Tene değecek sonuçta merdiven altı fazla kalitesiz ürünlerden de uzak durmak lazım.