ouztunga isimli üyenin son içerikleri

1. ouztunga

Intel ARC B580 Sistemde Çok Garip Grafik Hatası

Selamlar, Yeni topladığım sistemde sürücü ve BIOS güncellemesi yaptıktan sonra daha önce hiç rastlamadığım bir grafik hatası yaşamaya başladım. Yaşadığım süreci ve yaptıklarımı aşağıda özetledim: Olayın Gelişimi: Chipset ve ekran kartı (Intel ARC) sürücülerini güncelledim. BIOS güncellemesi...
  2. ouztunga

GTX 5070 + Ryzen 7 9800X İçin Dengeli Sistem Önerileri?

Merhaba arkadaşlar, Sistem topluyorum. Hedefim: GTX 5070 ve Ryzen 7 9800X denginde bir performans almak. Bütçe: 65.000-70.000 Öncelikli İsteğim: Bu bütçede alabileceğim en iyi Hazır Sistem önerilerini bekliyorum. Alternatif Soru: Eğer hazır sistemde F/P bir şey yoksa, bu bütçeyle toplanacak en...
  3. ouztunga

5.000-15.000 TL bütçe ile tasarım ve iç mimarlık için monitör tavsiyesi

https://www.hepsiburada.com/msi-27-g272qpf-e2-2560x1440-wqhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-1ms-adaptive-sync-pivot-gaming-monitor-pm-HBC00006C33Q1?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:15944948818&utm_content=agid:133228666275&wt_gl=cpc.dsa.camp1594...
  4. ouztunga

5.000-15.000 TL bütçe ile tasarım ve iç mimarlık için monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Tasarım odaklı profesyonel işlerim için renk doğruluğu yüksek bir monitör arıyorum. Oyun için değil, tamamen iş amaçlı kullanacağım. Özellikle Photoshop, 3DS Max, Canva, Illustrator gibi programlarla çalışıyorum ve renkleri olabildiğince doğru görmem gerekiyor. Aklımdaki...
  5. ouztunga

SSD Sıcaklıkları Normal mi? [Kingston SNVS 1TB]

bu da oyun indirirken ssd'nin üzerinde plastik bir şey varı onu çıkartmadım acaba ondan oluyor olabilir mi?
  6. ouztunga

SSD Sıcaklıkları Normal mi? [Kingston SNVS 1TB]

Bilgisayar boşta, sadece Google açık (10-15 dakikadır hiçbir şey yapılmadı), ama SSD'nin “Disk Sıcaklık 2” değeri 70-73°C civarında. Diğer sıcaklıklar normal görünüyor. Bu değer normal mi, yoksa bir sorun mu var? Bir yerde hata yapıyor olabilir miyim?
  7. ouztunga

İnternet Sağlayıcı Önerisi

Şöyle özetleyeyim: Müşteri hizmetlerine ulaşmak neredeyse imkânsız. İki ayrı olay yaşadım, ikisi de tam bir hayal kırıklığıydı. İlkinde, 2-3 yıl önce kullanıcı adı ve şifreyi öğrenmeye çalışıyorduk. Bir temsilci başka birine yönlendiriyor, o da başkasına... 3-4 kez oradan oraya aktarıldım, en...
  8. ouztunga

Monster mi excalibur mu

Hocam, Monster neden kötü diyorsunuz? Ben 8 senedir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. İnternette verilen değerler neyse, cihazımda da o performansı görüyorum. Her sene bakımını yaptırıyorum, gayet sorunsuz şekilde çalışıyor.
  9. ouztunga

İnternet Sağlayıcı Önerisi

hocam türknetten uzak dur bence
  10. ouztunga

Bu kule tipi sogutucu 5 7500f i sogutur mu?

hadi hayırlı olsun o zaman pişman olmazsın :)
  11. ouztunga

6 Aylık Intel ARC B580 Deneyimim – Oyunlar Güzel, Adobe Kâbus Gibi

Valla ben alırken B580, diğer kartlara göre 3-4 bin TL daha ucuzdu. İkinci el almak da istemedim; aynı fiyata 4050 vardı ama ikinci eldi. Birkaç sene sonra 5060 Ti alırım, bana fazlasıyla yeter. Zaten hep biraz geriden geliyorum, şu an RDR2’yi ilk defa oynuyorum mesela 😄
  12. ouztunga

Bu kule tipi sogutucu 5 7500f i sogutur mu?

Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB ben aynı işlemcide bunu kullanıyorum çok memnunum.
  13. ouztunga

Hocam, aslında ekran kartıyla ilgili çoğu şeyi önceki mesajımda anlatmıştım ama yine özetleyeyim: Oyun performansı konusunda gerçekten vaat edilen neyse onu alıyorsunuz. İnternette gördüğünüz FPS değerleriyle birebir aynı sonuçları veriyor, herhangi bir sapma yaşamadım. Oyunlarda hiçbir sıkıntı...
  14. ouztunga

Yaklaşık 4-5 saat araklıksız 1080p en yüksek ayarlarda oynadım ve genel değerleri fotoğraf olarak atıyorum. Donma, fps düşüşü vs. hiç yaşamadım oldukça akıcıydı oyun.
  15. ouztunga

AMD İşlemci Nasıl Güncellenir?

Teşekkürler🙏
Geri