Doğru diyorsun benim hatam, dün akşam işlemciyi oc yaptım aynı fps lere ulaşamadım fakat ani fps düşüşleri gözlemlemedim bi önceki gibi, darboğaz yapıyor yüksek ihtimal
İyi forumlar herkese. Yaklaşık 5 sene önce Ryzen 7 3700X RTX 2060 32 GB RAM'li bir sistem toplamıştım o zamanlarda normale göre 10 20 FPS düşük alıyordum çok takmamıştım şimdik sistemime RTX 4070 Super aldım fakat bunda da oyuna göre değişiklik göstererek 50-100 FPS az alıyorum ve oyunda...
evet fps sorunum var örneğin gta da çimenlik bir yere gittiğimde veya dağa vs çıktığımda 30 un altına düşüyor
1596903894
bence fps normal değil örneğin gta da çimenlik bir yere gittiğimde veya dağa vs çıktığımda 30 un altına düşüyor
İyi günler arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. örneğin gta 5 te işlemcim %30 ekran kartım %40 civarlarında kullanıyor ve fps düşük her oyun için değerler değişiyor hiç bir zaman %100 veya %70 in üstüne çıkmıyor kullanım oranınını nasıl yükseltebilirim
özellikleri ekran kartı: RTX 2060 işlemcim...
İyi günler arkadaşlar bilgisayarıma yeni bir ssd veya harddisk takarsam format atmam mı lazım yoksa normal bir şekil demi açacağı. Yani herhangi bir ayar yapacak mıyım?
İyi akşamlar arkadaşlar bilgisayarıma emülatör yükledim ve performanslı çalışması için işlemci sanallaştırmak gerekiyormuş bunun nasıl yapılacağını biliyorum ama bunu yapınca işlemcim de performans düşüklüğü, ekstra ısınma, zorlama vs. olacak mı?
İyi günler arkadaşlar herhangi bir discord sunucusunda yayın yapınca uygulama sesleri karşı tarafa gitmiyor. Örneğin CS:GO yayını açacağım zaman silah sesleri vs. yayına gelmiyor
Bunun nedenini ekran seçme kısmında CS:GO Ekranını paylaş seçeneği gelmemesiyle alakalı diye düşünüyorum bunu nasıl...