ouzz isimli üyenin son içerikleri

1. ouzz

Dareu A950 Wing 2.499 TL (beleş)

Emektar kablolu rival 3'ten gecilir mi buna
  2. ouzz

Android Galaxy S25 Kanada cihazına Türkiye Rom'u yüklemek sorun çıkarır mı?

Avrupa'dayım, Kanada pazarında satılan bir S25 aldım kodu S931W ve kurulumda Türkçe olmadığı için sonradan ayarladığımda yarı İngilizce olarak kaldı. Ben buna S931B yani global rom yüklesem şebeke gibi herhangi bir sorun yaşar mıyım? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
  3. ouzz

Pixel 9 mu Galaxy S25 mi?

Başka bi arkadaş şey dedi samsung al satması kolay olur zaten canın sıkılınca orda telefon değiştirebilirsin çok mantıklı geldi şimdi s25 almaya gidiyorum sağolun çok teşekkür ederim
  4. ouzz

Evimde adsl mi vdsl mi var nasıl öğreneceğim

GigaSpeed altyapı sorgulama kısmından bakabilirsin hocam adsl vdsl fiber ne varsa gösterir
  5. ouzz

Dediğin doğru ısındığı zaman performansı düşüyor, 700 mah bataryası büyük olmasına rağmen şarjı hemen hemen S25 ile aynı gidiyor. Ama dediğim gibi sırf o telefon için üretilmiş bir işlemci sonuçta. Apple gibi kendi işlemcisi kendi cihazı ve kendi yazılımı ile tamamen optimize bir telefon...
  6. ouzz

Genelde sosyal medya için kullanırım bazen fotoğraf çekerim ama güç gerektiren bi işim olduğu zaman da üzmesin istiyorum o yüzden kararsızım saf güç olarak ciddi fark var aralarında.
  7. ouzz

İşlemci performans olarak düşük fakat kendi yazılımı ve kendi cihazıyla beraber aşırı optimize çalışıyor Google özen göstermiş 1755647500 Bence yazılımı için Google çünkü çok hafif ve çok sade olmasından dolayı daha az takılma ile uzun yıllar stabil kalıyor. Ek hizmetler ve gereksiz uygulamalar...
  8. ouzz

Selamlar sayın forum üyeleri. Sabah telefon almaya gitcem ama çok kararsız kaldım S25 ve Pixel 9 arasında. Avrupa'da olduğum için Pixel garantili ve kutulu şekilde alabiliyorum. Fotoğraf, sınırsız medya depolama, stabilite, yapay zeka özellikleri ve saf android oluşu hoşuma gidiyor. Diğer yandan...
  9. ouzz

Yardım Numaramla Mediamarkt'tan sipariş verilmiş

Adres İstanbul Pendik ve çevreme sordum kimse bi şey sipariş etmemiş. Adamlar benim numaramla alışveriş yapıyorlar. 1735818339 Herhangi bir sorun cıkar mı en kötü ne olabilir ki
  10. ouzz

Yardım Numaramla Mediamarkt'tan sipariş verilmiş

Yılbaşı gecesi Mediamarkt'tan sms geldi siparişiniz alınmıştır şu linkten takip edebilirsiniz diye. Ben de scam olabilir diye umursamadım. Bugün kolaygelsin kargodan sms geldi takip linki attılar. Mediamarkt canlı desteğe sipariş numarasını sorduğumda cidden Airpods 4 satın alınmış. Sipariş...
  11. ouzz

Yardım Aula f75 kargo olayı

7 kasımda verdim siparişi yarın geliyor aras kargoyla. daha dün gümrükten çıktı kargo
  12. ouzz

RDR 2 178 TL Alınır mı? ?

Dediği doğru kanka ben de öyle hesap aldım zaten aile moduna alıyorlar sadece kütüphaneye girebiliyosun eğer şifre değişirse de satın aldığın site üzerinden adama mesaj attığında yeni hesap veriyor tlou, cp2077, mortal kombat 1, fc 24, ac mirage aldım öyle
  13. ouzz

❌İndirim Bitti! Acer NITRO VG240YM3BMIIPX 23.8" ZEROFRAME IPS 180HZ 1MS 250NIT MONITOR 3300 TL

Dp kablosu ile bağladığımda aynısını ben de yaşadım kablodan kaynaklı diye düşünüyordum
  14. ouzz

İnternet kafede çalışmak

Espor arena bahsettiğim yer mahalle arasındaki sıradan internet kafe değil ortamı güzel. Hem boş durmaktan iyidir diyorum. 1722330467 Dümenden aynı takımı tutarım adamla
  15. ouzz

İnternet kafede çalışmak

Bilgisayar konusunda yeterli bilgiye sahibim fakat sunucu konusunda pek bilgim yok. İnternet kafede çalışan birinin neleri bilmesi gerekir? Örneğin CCBoot, iCafeMenu gibi şeyler bilmeli miyim? Kafe sahibinin gözüne nasıl girerim ilk konuşmada? Her türlü tavsiyenize açığım.
Geri