OVBismarck isimli üyenin son içerikleri

1. O

Boyum normal mi? Ağırlık antrenmanı boyu etkiler mi?

dostum fitness yapmak boyunu olumsuz etkilemez,boy %80 90 oranda genetikle alakalıdır
  2. O

Hangi playstation alınmalı

ikinci el değil 0 almayı planlıyorum,slim ve pro modellerinin olayı nedir
  3. O

Hangi playstation alınmalı

herkese iyi günler ps5 almayı planlıyorum(0 olacak) ilk defa konsol alacapım modeller hakkında pek bir bilgim yok biraz baktım dijital,cdli,slim,pro falan bir sürü model var bunların farkı nedir ve hangisini almak daha mantıklıdır aydınlatırsanız sevinirim
  4. O

Ankara içi gym önerisi

iyi günler tekrardan fitness yapmaya başlamak istiyorum ama gece mesaisinde çalışıyorum,mesaim sabah saat 6 da bitiyo saat 7 8 gibi kullanabileceğim ankara sıhhiye mamak cebeci gibi konumlarda gym biliyomusun,işten eve evden salona yapmak istemiyorum mesai sonu direk gyme gidicem cevaplarınız...
  5. O

Bargello 770 kodlu parfüm

usta sen kullandın mı bu ürünü kullandıysan düşüncelerini merak ettim ben şahsen çok seviyorum
  6. O

Bargello 770 kodlu parfüm

başlıkta yazan parfümün hangi parfümün replikası olduğunu biliyor musunuz uzun zamandır kullanıyorum artık orijinalini kullanmak istiyorum
  7. O

Fc 24 gamepad sorunu

hadron hd302
  8. O

Fc 24 gamepad sorunu

dostlar bu sorun ile ilgili çok fazla sorun var hepsine baktım ama elle tutulur bir çözüm yok fc24te sol analoğu aşağı çekince karakter yukarı gidiyo yukarı çekince aşağı gidiyo,diğer ayarlar olması gerektiği gibi. diğer oyunlarda bir sorun yok. oyunu ea play ile oynuyorum
  9. O

Yardım FC 24 SAĞ ANALOG DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR?

gardaş bendede benzer bir sorun var çözebildin mi
  10. O

Analog ters çalışıyor

gardaş sorunu çözdün mü bende aynı sorunu yaşıyomda
  11. O

Sol analog ters çalışıyor

gardaş aynı sorun bendede var düzeltebildin mi
  12. O

pedere yeni sedan araba

audiye hayatta yanaşmaz babam volvoyu bilmiyorum,o zaten aile arabası istiyo ama ikna edebilirsem lancer evo gibi zevkli bi araba ladırıcam
  13. O

pedere yeni sedan araba

elde zaten 1m150k nakit olacak
  14. O

pedere yeni sedan araba

emekli maaşına uymaması yakıt tüketiminden dolayı mı 1724087009 audi sevmiyo babam, bide mercedesden nefret eder
  15. O

pedere yeni sedan araba

ama mitsubishi de çok seviyom ya.hiç mi alınmaz
Geri