Sorunu çözdüm aslında çözmedim diyebilirim ama çözdüm benim cihazım Xbox One yani ne S Ne One x olduğundan dolayı 16 97 ve 15 37 model numaralı kontrolcü olduğundan dolayı (ilk seri Xbox One) çalışmıyor çalışması için ekstra aksesuar almak gerekliymiş böyle bir sıkıntı yaşamamak için PlayStation...
Merhabalar dostlar elimde Xbox ONE' a ait kontrolcu var TP link'in Bluetooth alıcısını aldım bugün Amazon.com'dan alıcı da sıkıntı yok PlayStation 4 kontrolcüsü bağlanıyor yalnız Xbox One kontrolcüsü görmüyor arama moduna getiriyorum gene görmüyor kablolu bağlayınca görüyor kablosuz Bluetooth'la...
RYZEN 5 7600
Rx 6800xt ekran kartı
Fan ayarları nasıl olmalı dostlar ortalama 5 -6 seviye veriyor mesela amd'nin uygulamasında şu sıcaklıkta şu fan olsun yazar mısınız 5 6 kademe cpu içinde geçerli soğutma sıvı işlemci
Evet dostlar başlıkta gördüğünüz gibi coilwhine yani bobin sesi var kasada forza 5 Battlefield 2042 gibi oyunlarda oluyor kartı yeni aldım psu yeni 750w işlemci r5 7600 bunun bir çaresi var mı amd serilerinde böyle mi oluyor hep