Yeni seriyle 1.8Nm olucak şu anda da 3Nm biliyorsun değil mi ?
1774713165
Kardeşim bence denenleri çok takma video edit - yayın için bende yeni intel işlemciler ve Rtx 5070 içeren bir sistem düşünüyorum bence gayette alınır. Cinebench performansları çok çok üstün işlemciler bunlar.
Yav Allah için sus artık adam Wraith övüyor Tangzu gömüyor dediklerinin yarısı da yalan yanlış. Ben doğruya doğru diyebiliyorum en azından ne kadar toxic irite edici bir kişiliğin var. Nerde açıklıyor Tangzu ? Iem'lerin hepsinin Nozzle'ı zaten neredeyse aynı boyutta bazı istisnalar dışı nasıl...
Dostum ne anlatıyorsun sen ? Bak bakalım iem hakkında kaç mesajım var ? Tangzu yılların markası 1. Olanı kullandım ve 2.de de iyileştirmeler olduğu soyleniyor fiyatına göre gayet iyi. Ben bir ürün önerirken arkadaşın başı ağrır mı sorun çıkarır mı diye düşünüyorum. Sende bu hassasiyet yok...
Attım aşağıda ayrıca Wraith'ten bile değil yazık kafana. O kulaklığı başka bir markadan alıp marka basıyorlar ayrıca sürücü kalitesi ve özellikleri iyi değil. Sadece oyun oynanır bununla müzikte kötü. Cevap veremiyor demiş birde ben 1 yıldır bu kulaklıklari araştırıp kullanıyorum.
1774703972...
https://meyergaming.com/tangzu-waner-sg-ii-10mm-pet-diyaframli-hi-fi-iem-kulaklik
Benim önerim budur hocak. Mikrofonu gayet ortalama iş görür, Type-C ve ayrıca ses profili de çok güzel. Düşük bütçenin kralı bu kulaklık.
Fason üretim ne demek biliyor musun ?
1774703703
Yav hayır hocam yok öyle bir şey çoğu alt model 32OHM tak çalıştır gibi. Ses kartı da büyü yapmıyo sesi düzenleyio daha net ve daha güçlü çıkarıyor.
Adam iyi mi etmişim diyor,hayır pahalıya almışsın diyoruz şimdide kendini öyle yapmadığına ikna etmek için bize malını savunuyor. Ne insanlar var şu hayatta :D geçen 34K'ya 2. El Ps5 Pro + 1 kol + Steelseries Arctis 7P aldım dostum :D