overkill isimli üyenin son içerikleri

1. overkill

🔥İndirim IKEA Markus %20 İndirim

Bir çok, iyi zannedilen koltuktan iyidir. Kaç senedir kullanıyorum ne bir gıcırtı çıkarıyor, ne de herhangi bir mekanizmasında sorun yaşadım.
  2. overkill

🔥İndirim DJI OSMO POCKET 3 25.875

Bende creator combo paketi var, içinde kamera ile birlikte taşıma çantası, bir adet koruyucu kılıf, mini bir tripod, bir tane kablosuz mikrofon, geniş açı lens ve yedek batarya var.
  3. overkill

❌İndirim Bitti! Samsung Eğitim İndirimi ile Odyssey G93SD 49” 240hz 0.03ms Monitör 35.249TL

49" ve 5120 x 1440 çözünürlükte monitör kullanıyorum, araba yarışı, strateji ve FPS oyunlarında (eğer çözünürlük desteği varsa), standart monitörlerden çok daha iyi -bence-. Özellikle bir yandan iş için de kullanıyorsanız (ben kullanıyorum) zaten başka bir en boy oranlı monitöre geçmek...
  4. overkill

🔥İndirim Vasagle Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Dar Ofis Masası, 100X50X75 cm 1500₺

Grup linki paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama uyarı gelirse kaldırırım. https://t.me/onual_firsat
  5. overkill

Çözüldü✓ Yurt dışından pc bileşenleri getirmek

Yok dostum hiç bunları anlatmadım, videoyu izlerseniz detaylı anlatıyor.
  6. overkill

Ben şöyle anlatayım, bir kaç ay önce PS5 Pro, PSVR, PS5 Pro kutusunda 3 tane Samsung Galaxy Watch Ultra, eşime ve oğluma aldığım 2 tane Fold 6 telefon (kutularından çıkarmıştık ama kutuları bavullardaydı), artı sırt çantalarında 2 tane laptop ile ülkeye girdik. Hava alanından çıkarken, gümrüğe...
  7. overkill

Ellerinde poşetle bile getirebilirler, bavula da atabilirler, herhangi bir sorun olmaz.
  8. overkill

Logitech MK220 920-003163 Kablosuz Klavye Mouse Seti - 586 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-mk220-wireless-desktop.html#odeme-secenekleri Kendi sitesinde de aynı fiyat, pek çok karta vade farksız 3 taksit var.
  9. overkill

🔥İndirim Lenovo LOQ i5-12600HX 24GB RTX 4050 31.289 TL

Genel bir sorun var mı bilmiyorum ama biz şirkete 2 tane aldık ve mühendisler kullanıyor, şimdiye kadar problem çıkmadı. Hatta bu fiyatı görünce az önce bir tane daha sipariş ettim.
  10. overkill

🔥İndirim Lenovo LOQ i5-12600HX 24GB RTX 4050 31.289 TL

105W yazıyor sayfasında. Sorularda da 105W diye cevap verilmiş. https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8JJRV7N?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1 bunu almıştık Amazon'dan zamanında (2024 Aralık, 29.999 TL idi), ben çok beğenmiştim. Ekranı ve 2 x 12 GB ile geliyor olması güzel...
  11. overkill

🔥İndirim 🔥🔥🔥 966 TL HK1 RBOX K8S🔥🔥🔥

Android TV Box'larda lisans kastedildiği zaman Widevine sertifikası akla gelir. Genelde bu tip cihazlarda L3 olur ve Netflix gibi platformlarda yüksek çözünürlük alamazsınız. L1 lisanslı olan Mi Box, Next Start Pro 4K ya da Amazon Fire gibi cihazlarda 4K dahil tüm çözünürlükler çalışır. Ha şu...
  12. overkill

🔥İndirim 🔥🔥🔥 600 TL DATAFROG S80 KABLOSUZ GAMEPAD 🔥🔥🔥

Ben şahsen sadece Switch ile kullandığım için o aparata ihtiyaç duymadım, ama arkadaşlar aparatı alarak PC'de kullanmak isterlerse diye söylüyorum gerçekten çok güzel bir gamepad.
  13. overkill

🔥İndirim 🔥🔥🔥 966 TL HK1 RBOX K8S🔥🔥🔥

Lisanslı olduğuna emin misiniz? Lisanslı gibi durmuyor.
  14. overkill

Bluetooth moduna geçip PC'ye bağlıyorum zaten ama çalışmıyor. Android tarafında sorun yok bu arada.
  15. overkill

Videoya baktım da ek bir adaptör kullanmış, o adaptörü ayrıca satın almış (sanırım PS5 kolları için de kullanıyor). Ben bluetooth üzerinden bağladım ve "Pro Controller" olarak görüyor ancak kontrolcü olarak kullanamıyorum.
Geri