katlanılabilir telefonlar daha yeni sayılır çok hızlı şekilde gelişmeye devam ediyor. en büyük örneği honor magıc v3. bence katalnır telefonlara biraz daha...
hatta yaklaşık 40k civarı bir bütçeyle bir kamera alsanız bile 16 pro maxtan daha iyi fotoğraflar çekersiniz. 100k bütçedeki kameralarla karşılaştırmak bile...
o fiyattaki bir kameranın yanına bile yaklaşamaz ıp 16 pro max. ama tabii ki taşıma işi sizin için problem olur. eğer taşırım sıkıntı yok derseniz ciddi...
i9 14900kf için z serisi bir anakart çok daha isabetli bir karar olur çünkü deli gibi güç tüketen bir işlemci.
1735739998
kötü seçimler olmuş bence iptal edin
Dün honor 200ü tartışırken honor markasının böyle bir telefonu olduğunu farkettim. Bir telefon alma niyetindeydim sarı sitede şuan 50bin bandında yurtdışı...
konu hakkında fikrim yok ama bir bayrak geldi diye arkadaşının sıkıntıya girebileceğini düşünmüyorum çünkü çok kötü yönde suistimal edinebilecek bir durum...
fiyatı yüksek ama sunduğu özellikler çok iyi gerçekten.Sadece ekranı bile 90k bütçede rakipsiz yapar laptopu. ama ısınma falan var mı bilmiyorum.(benim...
yok sen orada adam sensörü belirtmesine rağmen hala megapiksel diyorsun. Ayrıca yorumu okudum işlemci konusunda da yazdım mesajı. Dayanıklılık demişsin evet...
tamam sony sensörü var zaten ama sony bir tane sensör üretip bırakmadı bu işi sürekli güncel sensör üretiyorlar. Honor daki sensör çok daha güncel aradaki...
Adam megapiksele bakmamış zaten oraya sensör farkını koymuş Samsung fanboyları olarak okusanız orayı anlayacaksınız
1735590613
Honorun sensörü çok daha...